Se kendisserne på Safaritur i Sydafrika

Løver, elefanter og giraffer. De kendte fik lige tid til en safari-tur, da de røg ud af den sydafrikanske jungle

De kendisser, der ikke længere er med i 'Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra!' brugte en dag på at kigge på nogle Sydafrikas fantastiske dyr.

Selv om de var inviteret med på en tur til det kæmpe natur-reservat Krüger arrangeret af den danske presse, der var med i junglen for at dække programmet, kom det alligevel bag på flere af dem, at der var taget kamera med på turen.

Allan Nielsen måtte flere gange stikke fingrene i halsen og kaste de klamme drinks op. (Foto: Anthon Unger) TV - 20. apr. 2015 - kl. 21:51 Allan ude af junglen: Derfor brækkede han sig

'Kan de ikke lade være med at tage billeder, det er jo en hygge-tur. De er allerede begyndt med deres kameraer,' lød det fra en af de kendte, der helt bestemt kender gamet i netop presse-verden.

På presseturen var Inez Gavilanes, der røg som den første i program to, Margrethe Koytu, der røg ud som nummer to, Qvortrup der tabte dysten til Gustav i forrige program, og Allan Nielsen der måtte se sig slået af bokse-Brian i mandagens program.

Stine Kronborg er blevet Gustavs nye slyngveninde, efter Anni Fønsby måtte forlade junglen. (Foto: Anthon Unger) TV - 13. apr. 2015 - kl. 16:53 TV: Se Stine Kronborg inspicere Gustavs numse

Krüger nationalpark er et af de største vildtreservater i Afrika og dækker et areal på 19.485 kvadratkilometer. Nationalparken i det nordøstlige Sydafrika og ligger i provinserne Limpopo og Mpumalanga. Parken grænser også op til Mozambique og Zimbabwe.

Parken var den første nationalpark i Sydafrika.

TV - 13. apr. 2015 - kl. 12:15 TV: Se Brian Nielsen lave gæt og grimasser

Der var nok størst begejstring, da chaufførerne fandt frem til leoparden og løverne, der slængede sig i varmen. Og bortset fra et næsehorn, lykkedes det at spotte næsten alle de store dyr; leopard, løver, krokodiller, flodheste, giraffer, elefanter og bøfler.

Se billederne fra safari-turen nedenfor...

(Foto: Anthon Unger) TV - 13. apr. 2015 - kl. 21:51 Q ude af junglen: Slået af Gustav

Billederne er taget af Anthon Unger.

1 af 7 
2 af 7 
3 af 7 
4 af 7 
5 af 7 
6 af 7 
7 af 7 
6 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere