Seer-flugt: Ingen gider Gitte

Hjemme ved skærmen er der ikke mange, der ser med, når Hollywood-starletten interviewer andre kendte danskere

Gitte Nielsen hoppede om bag kasseapparater i Lidl og viste danskerne, hvordan god service skal leveres.

Hun er muligvis noget af det nærmeste, vi i Danmark kommer på en ægte Hollywood-stjerne. Hun har været gift med Sylvester Stallone, knaldet med Arnold Schwarzenegger og været med i film som 'Red Sonja', 'Rocky IV' og 'Frækkere end politiet tillader 2'.

Men tiltrækningskraften var tydeligvis større i 80' erne, end den er i dag.

For tidligere på efteråret havde Gitte Nielsens helt eget talkshow, 'Gitte Talks', premiere på Kanal 4, men kun en lille håndfuld danskere gider at følge med i starlettens samtaler med blandt andre Julie Zangenberg, Søs Egelind og Dennis Knudsen.

Ved første program, der blev sendt 25. august, så 66.000 seere med. Men allerede ugen efter var over halvdelen af seerne sprunget fra, så kun 32.000 så med. Og sådan er det fortsat. Seertallene for sidste uge viser, at blot 28.000 danskere så med, da Gitte Nielsen tonede frem på skærmen 29. september.

Danske kendte - 24. aug. 2015 - kl. 18:41 Ingen gider hilse på Gitte Nielsen

Gitte Nielsen har blandt andet haft Julie Zangenberg på besøg i studiet.

Klikker man ind på Kanal 4's hjemmeside, er 'Danmarks næste topmodel' og 'De 3 Wichmanns' de mest promoverede programmer ud over 'Gitte Talks'.

De to programmer klarer sig dog ikke meget bedre end Gitte Nielsen.

'Danmarks næste topmodel' startede ellers okay ud i uge 36, hvor det var det mest sete program på Kanal 4 med 66.000 seere. Siden er det dog kun gået ned ad bakke, og i uge 40 lå seertallet på blot 26.000.

Se også: Gitte Nielsen: - Jeg er ikke snobbet

Reportage-serien om de tre designersøskende i Los Angeles, 'De 3 Wichmanns', er heller ikke det store hit, selv om det som det eneste af de tre programmer faktisk bliver set af flere nu end ved premieren tilbage i uge 36. Dengang fulgte 32.000 med, mens det tal i uge 40 var steget til 37.000.

Mange seere er det dog på ingen måde.

Maiken Vexø, der er programdirektør for Discovery Networks Danmark, som ejer Kanal 4, har haft 'afsindigt travlt' de seneste dage og har derfor ikke haft mulighed for at svare på Ekstra Bladets spørgsmål om de lave seertal.

- Der har været perioder af mit liv, hvor jeg tvivlede på, om jeg nogen sinde ville få det godt igen. Den tvivl lever ikke i mig mere, siger Gitte Nielsen. (Foto: Linda Johansen) Kendte Gitte Nielsen: Endelig føler jeg mig velkommen

Gitte Nielsen tog i forbindelse med 'Gitte Talks' ud blandt danskerne, der er noget mere reserverede end amerikanerne.
Gitte Nielsen tog i forbindelse med 'Gitte Talks' ud blandt danskerne, der er noget mere reserverede end amerikanerne.

72 kommentarer
Vis kommentarer