Seerne flygter fra Vild med dans

Ca. 130.000 har forladt TV2's danseprogram på de første tre fredage

Her kan du mæde alle deltagerne i 'Vild med dans'

Måske er 'Vild med dans', som vi kender det ved at være et udtjent tv-format. I hvert fald kan to nordiske lande i øjeblikket se et næsten identisk fald i seerinteressen på danseprogrammet.

Se også: Vild med dans-vært afslører graviditet for åben skærm

'Skal vi danse' i Norge begyndte d. 29 august, mens 'Vild med dans' i Danmark åbnede sæsonen d. 11. september, men fælles for de to programmer, som begge udsendes på TV2 i henholdsvis Norge og Danmark er, at de har tabt omkring 130.000 seere siden sæsonpremieren.

Se også: Vild med dans: Rund og sensuel

Nordmændene har faktisk tabt mere, hvis man medregner, at de i program nr. 2 havde en seer-tilstrømning, som allerede i program tre vendte til et fald - og herefter er det gået støt ned ad bakke.

'Vild med dans' åbnede flot med 1.116.000  seere. Program to havde 1.031.000 seere, mens program tre røg ned under den gyldne million - helt ned på 989.000.

Se også: Vild med dans: Valsekongen

Danskerne har traditionelt været trofaste i forhold til 'Vild med dans', men det ser ud til at tabet af et par af de kendte professionelle dansere er med til at lægge en dæmper på seernes lyst til at sidde og kigge med.

F.eks. mangler både Silas Holst og Claudia Rex, og de to har deres helt eget kernepublikum.

Silas turnerer i øjeblikket med musicalen 'Grease', mens Claudia er vært på reality-serien 'Bikini Island'.

Se også: Vild med dans-ballade: Kan dommerne holde sig på måtten i aften?

TV2-chefen Gitte Madsen er dog ikke bekymret over seertallene.

- Vores mål er at erobre tv-fladen fredag aften, og det gør vi. At vi så i en periode har nedgang i seertallene er helt naturligt. Vi lægger højt ud, så sker der en afmatning, hvorefter seertallene stiger hen imod finalen. Det har vi set før. Og jeg har intet belæg for at tro, at det har det fjerneste at gøre med hverken Silas' eller Claudias fravær. Der er heller intet, der tyder på, at formatet er træt. 'Vild med dans' er et af de stærkeste tv-formater på verdensplan. Det vises i 38-40 lande og trækker stadig millioner af seere verden over, siger Gitte Madsen.

86 kommentarer
Vis kommentarer