Slik-sulten Geggo præsenterer kæresten

Stephanie Kessler elsker sin kæreste over alt på jorden - og så har han en slikbutik

Stephanie Kessler har gennem længere tid dated sin kæreste Cengiz, der har en slikbutik lige overfor, hvor Linse Kessler bor på Bryggen. Cengiz har ind til videre været godt skjult, men i aften kommer der i den grad fokus på Cengiz, når TV3 viser afsnit 7 af 'Familien fra Bryggen' kl. 20.00.

Se også: Geggo i kovending: Fjerner sine tatoveringer

Stephanie smutter nemlig lige en tur forbi kærestens butik, fordi hun i den grad er slik-sulten. Lige så snart hun kommer ind i butikken kaster hun sig grådigt over slikket og guffer løs. Men der bliver selvfølgelig lige også tid til er par kærlige kys og kærtegn med Cengiz.

- Jeg er så forelsket. Cengiz er min søde dejlige kæreste. Jeg er overbevist om, at han er 'The One', siger Stephanie og tilføjer:

- Cengiz er rigtig god til at håndtere mig og rigtig god, når jeg er en umulius. Og så er han god til at få mig ned på jorden. Vi er bare gode for hinanden. Det er trygt, og det er rart, og jeg er glad, lyder det fra den forelskede Stephanie.

Danske kendte - 4. mar. 2015 - kl. 16:04 Linse: Jeg vil have hængebabser

Maleri af Linse på auktion
I aftenens afsnit af 'Familen fra Bryggen' er Linse blevet kontaktet af en kunstner ved navn Lisbeth, som gerne vil male et portræt af hende. Portrættet er dog ikke til Linse selv. Planen er nemlig at maleriet skal på auktion og forhåbentlig indtjene en masse penge, der skal gå til kræftramte familier. Linse tager Mopper med for at se det første udkast af det store portræt. Men det var måske en dårlig ide. Mobber bliver nemlig ganske fornærmet over, at hun aldrig er blevet tilbudt at lave et portræt af Linse.

Se også: Geggo smadrer bil: Det var ikke mig!

Se 'Familien fra Bryggen' i aften på TV3 kl. 20.00

 

 

37 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere