Svenskerne er kommet til fornuft og genopliver Gunvald

Mikael Persbrandt er ikke mere død, end han kan graves op igen

Gunvald Larsson (Mikael Persbrandt) er ike mere død, end han kan gå igen. Foto: Polfoto
Gunvald Larsson (Mikael Persbrandt) er ike mere død, end han kan gå igen. Foto: Polfoto

Den til tider rimeligt skandaleramte skuespiller Mikael Persbrandt er elsket og forgudet af sine fans både i Sverige og i Danmark.

Den forgudedfe svenske skuespiller får nu sit eget format. Foto: Michael Lehmann
Den forgudedfe svenske skuespiller får nu sit eget format. Foto: Michael Lehmann
 

Af samme grund lød der høje buhhh-råb, da svensk tv i foråret kundgjorde, at Peter Haber fra ’Beck’-serien skulle have sig en ny makker, fordi Persbrandt (Gunvald) skulle videre med noget andet. Det lå i kortene, at der var en stor international karriere i vente.

Se også: Persbrandts rørende farvel til tv-serien Beck

Og for ligesom at understrege, at Gunvald Larsson var en død sild som Martin Becks højre hånd, lod svenskerne ham slå ihjel i filmen ’Gunvald’, som broderlandet muntrede sig med første nytårsdag i år.

Hans kærlighedsliv
Men selv svenskere kan komme til fornuft. Ifølge Expressen er der netop nu forhandlinger om et nyt format med Gunvald Larsson i front. Man genopliver ganske enkelt manden, børster ham fri for muld og giver den tidligere ’Beck’-karakter sin egen ramme.

Dansk jävla. I er udskidt af kalk og vand, skriger Persbrandt.(Foto: Kanal 5) Intl. kendte - 17. nov. 2015 - kl. 13:59 Svensk superstjerne storsviner Danmark inden afgørende brag

Expressens kilder kan ikke med sikkerhed sige, om det ender med film eller en tv-serie. Men et nyt format er på vej. Så meget er givet.

Her skal fokuseres på Gunvalds kærlighedsliv efter, han har forladt Sverige for at lede en international specialstyrke.

Persbrandts gennembrud
Rigskriminalpolitiet i Stockholm er historie. Nu hedder virkeligheden Europol i Haag, hvor han til tider egenhændigt skal bekæmpe terrorisme og organiseret kriminalitet.

Se også: Persbrandts kone: Vi har slået op 20 gange

Nu er kærlighed og Gunvald Larsson ikke nødvendigvis to forenelige størrelser - i hvert fald ikke, som hans fans kender ham pt. Men når folk kan stå op fra døde, kan de vel også skifte ham og blive romantikere.

Det var rollen som Gunvald Larsson, der skabte det helt store og folkelige gennembrud for Mikael Persbrandt. ’Beck’-filmene bygger på romanerne fra Maj Sjöwall og Per Wahlöö.

Se også: Persbrandts psykiske sygdom: Derfor laver han skandaler

 

8 kommentarer
Vis kommentarer