Talent smidt ud af 'Voice'

Beth Morris snuppet i at tage kokain under prøverne til lørdagens kvartfinale

Beth Morris fældet af noget snavs i 'Voice'. (Planet Photos)
Beth Morris fældet af noget snavs i 'Voice'. (Planet Photos)

Da den britiske version af talentshowet 'Voice' lørdag aften var nået frem til kvartfinalen manglede der pludselig en af deltagerne, 26-årige Beth Morris.

Der blev ikke givet anden besked til seerne, end at hun af 'personlige grunde' havde forladt showet.

Forklaringen var dog mere alvorlig, viste det sig senere. Beth Morris var blevet snuppet i at tage kokain under øve-perioden op til aftenens udsendelsen og var blevet smidt ud af konkurrencen.

Se også: Aqua-Lene: Jeg har altid kæmpet med smerte

'Jeg er utrolig ked af at have skuffet alle, siger Beth Morris om udsmidningen, som hun dog finder helt i orden.

Beth Morris var tippet til at vinde årets 'Voice'. (Foto: BBC)
Beth Morris var tippet til at vinde årets 'Voice'. (Foto: BBC)
 

Afhængig af kokain
Sangerinden, der var tippe til at vinde årets 'Voice', erkender at have taget kokain, og endnu værre indrømmer hun at være afhængig af stoffet.

Hendes problemer med kokain startede for to år siden, hvor hun erkendte faren ved at at tage det og lod sig indlægge på en afvænnings-klinik.

I nogle måneder efter at være blevet udskrevet holdt hun sig clean, men stresset over at deltage i talent-showet fik hende så på gale veje igen.

Christiane og L.O.C. forlader ægteskabet med en stor sum. (Arkivfoto: Krestine Havemann/All Over). Kendte L.O.C. og Christiane scorer kassen efter skilsmissen

Terry Wogan blev også kendt for at kalde Søren Pilmark og Natasja Crone for 'Doktor død og tandfeen'. (Foto: AP) Intl. kendte - 31. jan. 2016 - kl. 11:34 BBC-legende er død efter kort tids sygdom

'Afhængighed er hårdt, og jeg er ked af at sige, at jeg er faldet i ved nogle få lejligheder, siden jeg forlod stedet. Når det er sket, har jeg straks søgt hjælp, og jeg er opsat på at fortsætte min helbredelse og lægge al min energi ind i min sang',  meddelte Beth Morris om situationen.

Alle fire dommere snurrede rundt, da de hørte Beth Morris fortolke 'Nutbush City Limit'. (Planet Photos)
Alle fire dommere snurrede rundt, da de hørte Beth Morris fortolke 'Nutbush City Limit'. (Planet Photos)
 

Vild og voldsom
Hun tog alle dommerne, Paloma Faith, Will.i.am, Ricky Wilson og Boy George, med storm, da hun sang Tina Turners 'Nutbush City Limits' ved den første audition.

Hun valgte Paloma Faith som mentor, og det dommeren svært tilfreds med.

'Du er vild og voldsom på ethvert niveau. Jeg elsker alt ved dig, lød anerkendelsen fra Paloma Faith.

En deltager, som højst sandsynligt ikke har lavet unoder under sin deltagelse i den italienske udgave af 'The Voice', er denne nonne, der i 2014 imponerede dommerne gevaldigt med sin sangstemme

21 kommentarer
Vis kommentarer