Tidligere kagedronning hylder Liv

Vinderen af 'Den store bagedyst'2013 lykønsker den nykronede bagemester Liv Martine Hansen på Instagram

Liv Martine Hansen vandt onsdag aften 'Den store bagedyst'. (Foto: DR)
Liv Martine Hansen vandt onsdag aften 'Den store bagedyst'. (Foto: DR)

Kagebagning er i høj grad blevet en publikumssport herhjemme, efter at DR's Den store bagedyst har gået sin sejrsgang over de danske tv-skærme, og de sociale medier flyder i dag over med lykønskninger til Liv Martine Hansen, der vandt årets bagedyst i aftes.

Se også: Sejrs-rus i Mokai-brus: Liv vinder Den store bagedyst

Én af dem, der har skyndt sig til tasterne, er den tidligere vinder af bagedysten Annemette Voss, der triumferede i 2013 og som siden har udgivet bøgerne 'Bagelyst' og 'Kagekarma' på Politikens Forlag.

Annemette Voss vandt 'Den store bagedyst' 2013. (Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen)
Annemette Voss vandt 'Den store bagedyst' 2013. (Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen)
 

- Et stort og hjerteligt tillykke til denne dygtige kvinde. Super sejt gået, Liv. God vind fremover, skriver Annemette i et opslag på Instagram, der blandt andet har hashtagget 'fra en bagedyst-vinder til en anden'.

Liv Martine lod også sin stolthed skinne igennem på Instagram, hvor hun har uploadet et billede af sig selv, der lykkeligt holder trofæet i strakt arm ved siden af en af de tabende finalister, Micki, der trods alt formår ikke at se alt for skuffet ud.

Se også: Kage-veninder: Bagedysten fik os til at droppe kontakten

- Det her er for sindssygt! Jeg er vinder af Den store bagedyst 2015. Jeg kan ikke beskrive, hvor fantastisk en følelse jeg har i min krop lige nu. Tak til alle mine følgere! Tak for alle jeres skønne, søde og ikke mindste rørende ord, skriver Liv Martine blandt andet i opslaget, der allerede er blevet liket 1745 gange.

Se også: Micki: - Jeg tudede hele vejen på arbejde
Se også: Pernille: Jeg var marginaler fra at vinde

2 kommentarer
Vis kommentarer