TV 2 efter 'Norskov'-premiere: - Vi havde håbet på mere

Mandag aften blev første afsnit af TV 2s nye store krimiserie sendt, og den kom ikke helt så godt fra start, som folkene bag havde håbet

85.000 havde set 'Norskov'-premieren som snigpremiere på TV 2 PLAY, inden den blev vist på tv. (Foto: Adam Wallensten/TV 2)
85.000 havde set 'Norskov'-premieren som snigpremiere på TV 2 PLAY, inden den blev vist på tv. (Foto: Adam Wallensten/TV 2)

Alle sejl var sat til, inden der mandag aften var premiere på krimiserien 'Norskov', som er en af de helt store satsninger på TV 2 dette efterår.

'Go' Aften Danmark' var rykket til Frederikshavn og sendte en særudgave af programmet i forbindelse med premieren, og de seneste uger har TV 2 massivt reklameret for serien.

Alligevel så 'kun' 662.000 danskere med, da 'Norskov' rullede over skærmen første gang. Og TV 2s fikstionschef lægger ikke skjul på, at hun gerne havde trukket flere til.

Se også: 'Norskov' er dræbende kedsommelig

- Vi havde drømt om en stærkere start. Primært fordi vi er smadder stolte af serien, siger Katrine Vogelsang til Ekstra Bladet.

Præcis hvor mange flere seere, hun havde håbet på, vil hun dog ikke ud med.

- En lille sum mere, siger hun med et kryptisk grin.

Vagthund Ny TV2-dramaserie lagt på nettet

Helt skidt er det dog langt fra for 'Norskov', der var mandagens mest sete program på dansk tv overhovedet. Seerandelen lå på 32 procent, hvilket betyder, at cirka hver tredje dansker, der så tv på dette tidspunkt, så serien.

'Vild med dans' bliver seerne tilsyneladende aldrig trætte af. Fredag aften kunne Mie Molkte og Michael Olesen endnu en gang trække over en million seere til de svære trin.

Se også: Surt at blive den første, der ryger ud

36 kommentarer
Vis kommentarer