TV: Amin forklarer dramatisk exit

URETFÆRDIGHED. Det var årsagen til, at Amin Jensen i aftes forlod jungle-programmet. Men det handlede ikke kun om for lidt chokolade

Amin Jensen har netop forladt 'Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra!' helt frivilligt.

Han vandt ellers dysten mod Jesper Skibby, som han sendte ud af junglen. Men få timer efter tog han selv samme vej.

- Jeg har valgt at sige farvel til programmet, og det blev på grund af uretfærdigheder, sagde en tydeligt ærgerlig Amin Jensen dagen efter sin exit og fortsatte:

- Jeg kan tage alt, men hvis noget er uretfærdigt, eller man bryder en aftale, så stopper kontrakten. Og det var dét, der skete.

Se også: Amin Jensen amok i junglen: Fuck jer, klaphatte!

Da Amin Jensen mødte pressen i Sydafrika efter, han havde forladt programmet, var hans største bekymring, hvordan programmet ville blive klippet.

For ville situationen være, at han forlod junglen på grund af et stykke chokolade? Det spørgsmål stillede han formentlig sig selv rigtig mange gange på hotelværelset.

- Jeg ved godt, at overskriften kommer til at blive 'Amin amok over et stykke chokolade.' Og det er jo også rigtigt, men det stikker meget dybere end det, forsikrede Amin Jensen.

Amin Jensen kan ikke holde sig tilbage, og udspørger Qvortrup om hans handlinger på Se og Hør. (Foto: Anthon Unger) TV - 29. mar. 2015 - kl. 14:19 TV: Se Qvortrup blive ristet i junglen

Ifølge ham var der flere andre situationer, hvor han følte sig uretfærdigt behandlet.

- Min seng var for kort, skoene passede ikke, og der gik to dage, før jeg fik et par sokker. De har slet ikke været forberedte på, at det var mig, de skulle have med, sagde Amin Jensen.

Med ovenstående fejl og mangler blev chokolade-episoden simpelthen for meget for Amin Jensen. Derfor valgte han at forlade programmet.

Se Amin Jensen fortælle mere om episoden i klippet over artiklen...

Se også: TV: Se Amin få Inez til at græde i junglen

6 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere