TV: Højgravide 'X Factor'-Lucy på vej med ny musik

Ekstra Bladet TV sendte live fra den røde løber, før 'X Factor'-program nummer 100 løb af stabelen. Jubilæet blev fejret ved at invitere en masse tidligere deltagere ind, blandt andet Lucy Mardou fra sidste år

Se og hør, hvad højgravide Lucy Mardou går og laver

Thylejr-pigen fra sidste sæson var også mødt op til jubilæet. Og det var med kæmpe mave. Lucy Mardou er nemlig gravid og skal føde om cirka fire uger.

Hun er netop i gang med at færdiggøre sin anden EP, og derfor er hun yderst taknemlig for, at hendes mand hjælper til med det huslige, for at karrieren som musiker kan holdes vedlige.

Citybois bliver mødt at hvinende tøser. (Foto: Mogens Flindt) TV Fandyrkelsen af Citybois peaker

– Det handler om prioritering. Min mand er heldigvis med mig hele vejen.

Under sidste ’X Factor’-sæson strømmede fans til Thylejren for at se, hvordan Lucy og hendes familie boede. Lucy Mardou fortæller, at det heldigvis er stilnet lidt af i løbet af vinteren.

I gennemsnit har hun siden deltagelsen i programmet været ude og spille en gang om ugen, så derfor har det også været muligt for den lille familie at leve af Lucys indtjening.

TV Utroligt: Her genopliver Asian Sensation legendariske dansemoves

– Min mand arbejder ikke. Tilgengæld holder han styr på regnskabet, fortæller Lucy Mardou smilende.

Hendes bedste råd til de nuværende deltagere er, at de skal huske at nyde hvert et øjeblik og tage så meget ind, som muligt.

0 kommentarer
Vis kommentarer