TV: Linse ked af Mikkels hårde ord

Selv om en del af programmet 'Familien fra Bryggen' er konstrueret, så er Kessler-kvinderne alt andet end en normal familie

Hundene er ligeså stor en del af 'Familien fra Bryggen' som menneskerne. I dag er det kun Stephanies Baby og Moppers Pixie, der er med. Linses Cino er blevet hjemme, fordi de to andre er i løbetid, og så kan Linses hanhund ikke holde sig væk. (Foto: Linda Johansen)
Hundene er ligeså stor en del af 'Familien fra Bryggen' som menneskerne. I dag er det kun Stephanies Baby og Moppers Pixie, der er med. Linses Cino er blevet hjemme, fordi de to andre er i løbetid, og så kan Linses hanhund ikke holde sig væk. (Foto: Linda Johansen)

Man skal ikke høre til den sarte side, hvis man skal være en del af ’Familien fra Bryggen’. Torsdag aften var der premiere på en ny sæson med de tre generationer af bokseren Mikkel Kesslers familie på TV3.

Se Linse udtale sig om Mikkel Kesslers kritik af sin familie i tv-indslaget over artiklen

Her er det hverdag, at man tager sin mormor med i sexshop, eller at man braldrer løs om aftenens knald til veninden - vel at mærke mens hele Danmark ser med.

Men er det nu også en helt almindelig dag, når vi følger Linse, Stephanie og Mopper i Brygge-livet?

- Nej, der er da ingen familier i hele verden, der oplever så meget, som vi gør i det program. Det er ikke os selv, der har fundet på alt det her, siger Linse.

- Men vi er os selv. Det er der ingen tvivl om. Vi kører måske nogle gange hinanden lidt op, men vi bliver ikke tvunget til noget, vi ikke vil, siger Stephanie og indrømmer, at hun selv går i sexshop, men at det langt fra er hverdag, at hendes mormor er med.

LÆS OGSÅ:

Linse, Mopper med det borgerlige navn Ann og Geggo, som rigtig hedder Stephanie, har en familietradition, hvor de mødes til morgenmad. Og det er ikke småting, der bliver diskuteret henover krydderbollerne. (Foto: Linda Johansen) TV - 16. feb. 2012 - kl. 16:43 TV: Linses datter: Fyrene skal spørge min mor om lov

Starter dagen på RedBull
Familien har inviteret til morgenmad hos Mopper på Bryggen. Fælles morgenmad er en tradition, og derfor virker det da også som enhver anden dag - bare med at par ekstra gæster.

Linse tager imod med åbne arme og giver glad en tidlig tur i ballongyngerne. Mor Ann - eller Mopper, som hun konsekvent bliver kaldt - holder sig som altid lidt i baggrunden, men hun sørger straks for kaffe. Stephanie, som konsekvent bliver kaldt Geggo, er på vej i en taxa. Hun er ikke så god til at komme op om morgenen, og hendes mor har glemt at vække hende.

Menuen står meget dansk på ristede krydderboller med ost og Nescafé for Linse, Mopper og os andre, mens Stephanie, som kommer susende ind af døren, starter dagen med to RedBull og en halv avocado. Den 21-årige kvinde drikker 10 energidrikke om dagen.

- Men det må I ikke sige til Mikkel, griner hun, fordi hun godt kender sin sundhedsbevidste onkels holdning til den slags.

LÆS OGSÅ:

TV - 20. jan. 2012 - kl. 10:47 TV: Linse kan ikke overskue datterens Paradise-sex

Blev børnefornærmet på Mikkel
Mikkel er ikke med til morgenmaden, ligesom han ikke er en del af anden sæson af programmet.

- Han er slet ikke blevet spurgt i anden omgang, fordi man mente, at pigerne godt kunne klare det, smiler Linse og uddyber:

- Mikkels liv er jo heller ikke super interessant, fordi han træner, spiser og sover.

Det har tidligere givet anledning til små kontroverser, at bokseren kun vil koncentrere sig om sin sport, mens resten af familien elsker medierne og realitylivet.

Først blev Mikkel vred, da hans mor og søster fortalte om hans kæreste, og for nyligt stod Mikkel frem og fortalte om sin meget anderledes familie, som han ikke altid er lige glad for.

- Jeg ville gerne ændre min familie. Men jeg elsker dem, selvom de er tossede i hovederne, sagde bokseren tidligere på året til Ekstra Bladets lørdagsmagasin Ekstra.

LÆS OGSÅ:

Se også: Kessler: Jeg ville gerne ændre min familie

I samme interview sagde Mikkel, at han var træt af, at Linse tog Kessler-efternavnet for at drage nytte af hans berømthed. Det er dog ikke den historie, Linse kender.

- Pressen har kaldt mig Linse Kessler i mange år, men jeg har jo heddet Linse Christiansen. Da jeg så skulle starte min blog, skulle jeg finde et navn, fordi Linse Christiansen var lidt for almindeligt.

- Jeg overvejede bare at kalde bloggen for Linse, men det var taget af nogle brillefolk, og så sad jeg sammen med Mikkel og hans manager Allan, og så siger de, hvorfor jeg ikke bare kalder mig Linse Kessler.

- Det er den rigtige historie, og derfor blev jeg lidt børnefornærmet over, at han sagde sådan noget. Men vi har snakket det igennem, og vi er ikke uvenner overhovedet. Det er der for meget kærlighed i familien til, siger Linse.

1 af 2 Netop fordi hundene er så stor en del af familien, sidder de rent bogstaveligt med ved bordet, når der spises morgenmad. For det meste i vindueskarmen men man skal holde øje med maden, for ellers er krydderbollen pludselig forsvundet fra tallerkenen. (Foto: Linda Johansen)
2 af 2 Hundene er ligeså stor en del af 'Familien fra Bryggen' som menneskerne. I dag er det kun Stephanies Baby og Moppers Pixie, der er med. Linses Cino er blevet hjemme, fordi de to andre er i løbetid, og så kan Linses hanhund ikke holde sig væk. (Foto: Linda Johansen)
0 kommentarer
Vis kommentarer