TV: Så voldsomme er truslerne mod Mascha

I 'Nethaderne' på tv3 forsøger folkene bag programmet at få en forklaring fra de mennesker, der truer og chikanerer andre på nettet.

I programmet 'Nethaderne', der bliver sendt onsdag aften klokken 20.00 på tv3, fortæller blandt andre Mascha Vang om trusler og chikane på nettet.

Såkaldte trollere forsøger at skabe en diskussion på nettet ved at vise provokerende adfærd på blandt andet sociale medier. Det går ofte udover offentlige personer.

- Folk kan skrive alt, hvad de vil om mit udseende, mine udtalelser, om min intelligens, whatever. Det er mig så uendeligt ligegyldigt. Grænsen går for mig ved at ønske min datter dårligt. Det synes jeg simpelthen ikke, man kan tillade sig, siger Mascha Vang, der har været udsat for chikane på nettet flere gange.

Se også: Mascha i hackersag: Skuffet over politiet

Tv-værten har svært ved at forstå, hvad der ligger til grund for de brutale henvendelser, hun får på blandt andet sociale medier.

- Tænkt engang at gide at følge med i mit liv, fordi man har behov for noget negativt. Så lad da være med at læse om mig, siger Mascha Vang, der første gang blev kendt, da hun deltog i Paradise Hotel.

I programmet forsøger de at opsøge én af dem, der har chikaneret Mascha, men manden ønsker ikke svare, men skynder sig derimod væk på sin cykel.

Se også: TV: Homoseksuel somalier truet på livet: Du skal dø

 

53 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere