TV: Se hvad bokser-Brian frygter i junglen

Bokseren Brian Nielsen overrasker celebrity-deltagerne i junglen. Se her, hvad han er totalt bange for

Lige som deltagerne i 'Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra!' er faldet til i lejren, får de sig noget af en overraskelse, da deres hold bliver forøget med hele to personer. Det sker fjerde afsnit, der bliver sendt på TV3 i morgen aften.

De to jokere er Brian Nielsen og den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen. Og begge glæder sig til at møde de andre deltagere og prøve kræfter med jungle-livet.

(Foto: Linda Johansen) Reality - 9. feb. 2015 - kl. 17:11 Ups! Sisse Marie afslører hemmelige deltagere i nyt realityprogram

De ti kendisser får taget de sidste pressebilleder, inden de må efterlade deres smarte tøj og makeup og drage ind i Sydafrikas jungle. (Foto: Anthon Unger) TV - 11. mar. 2015 - kl. 11:07 Bag om: Sådan foregår reality i virkeligheden

-  Jeg synes, det her lyder spændende, og jeg har aldrig prøvet sådan noget her før. Jeg kender intet til programmet, fortæller Brian Nielsen Ekstra Bladet aftenen inden, han skal møde de andre deltagere i den sydafrikanske jungle.

Egentlig ville han nok gerne sige, at han ikke frygter noget som helst - hvilket han selv synes, lyder lidt hårdt. Men der er dog en ting, som den tidligere verdensmester i boksning ikke tør.

- De skal ikke lukke mig ind i noget. Det har jeg sagt, at jeg ikke skal. Ellers kan de byde mig alt. Jeg har lidt klaustrofobi. Jeg kan f.eks. ikke fordrage at køre i elevator, afslører Brian Nielsen.

Amin Jensen kan ikke holde sig tilbage, og udspørger Qvortrup om hans handlinger på Se og Hør. (Foto: Anthon Unger) TV - 29. mar. 2015 - kl. 14:19 TV: Se Qvortrup blive ristet i junglen

(Foto: Anthon Unger) TV - 28. mar. 2015 - kl. 17:30 TV: Kom med ind i celebrity-lejren

Hvis han skal finde noget positivt fra boksekarrieren, som han kan bruge i junglen, må det være hans vilje.

- Den ved jeg, jeg har. Og det, tror jeg, er godt i det her program, siger han og tilføjer med et glimt i øjet:

- Jeg kan også tæve nogle af dem, hvis det skal være.

Se, hvad Brian Nielsen ellers forestiller sig om jungle-opholdet i klippet ovenfor.

- Grænsen går i hvert fald ved råt røvhul, fortæller Margrethe Koytu. (Foto: Anthon Unger) TV - 19. mar. 2015 - kl. 07:12 TV: Koytu: Grænsen går ved et råt røvhul

Allan Nielsen ser frem til at blive udfordret i junglen. Og selv om han som professionel sportsstjerne er blevet udfordret et hav af gange, er det her alligevel noget særligt.

- Det er en udfordring, som man ikke lige er vant til. Det er en kombination af udfordring og komme lidt væk fra det vante miljø.

- Nu er vi så meget på udebane. Men jeg kan da bruge noget fra sportsverden. Der gælder det også om at vinde, men i min sport er det vigtigt også at være en holdspiller, så det kan jeg også bruge, siger Allan Nielsen, der glæder sig rigtig meget til at møde de andre personer og se, hvordan lejren ser ud.

Inez formåede ikke at slå Sisse Marie i mandagens dyst. (Foto: Anthon Unger) TV - 17. mar. 2015 - kl. 08:52 TV: Se hvem Inez har som favorit i junglen

Se, hvad Allan Nielsen tænker om de andre deltagere i klippet her

 

8 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere