TV: Se hvem Inez har som favorit i junglen

Inez er ude af junglen: Se, hvilke deltagere der har imponeret hende, og hvem der er hendes favorit

Inez Gavilanes tabte i dysten mod Sisse Marie i aftes. De to kvinder skulle spise kryb, forklædt som blandt andet sushi. Og den sidste udfordring tabte Inez på tiden, hvilket ærgrer hende meget.

De 10 deltagere er derfor nu blevet til ni. Og Inez Gavilanes mener bestemt, der er nogle stærke deltagere tilbage.

- I dag kom Qvortrup, Anni og Gustav hjem fra madjagt, og de fik sgu 10 stjerner med hjem til os, så vi fik alle et godt måltid i dag, fortæller Inez til Ekstra Bladet efter dysten.

Inez Gavilanes mener, det ville være uforskammet at sige nej til udfordringen om 10 dage i den sydafrikanske jungle. (Foto: Anthon Unger) TV - 11. mar. 2015 - kl. 20:17 TV: Se, hvad Inez frygter i jungle-program

Især Anni Fønsby har imponeret hende.

- Hun er sejere, end man lige tror. Og også Gustav. Jeg anede ikke, at han kunne stå distancen herude. Det troede jeg faktisk ikke.

Du kan se i tv-klippet over artiklen, hvem der er Inez' favorit i den sydafrikanske jungle.

De ti kendisser får taget de sidste pressebilleder, inden de må efterlade deres smarte tøj og makeup og drage ind i Sydafrikas jungle. (Foto: Anthon Unger) TV - 11. mar. 2015 - kl. 11:07 Bag om: Sådan foregår reality i virkeligheden

FAKTA OM PROGRAMMET:

I programmet følger du fra dag ét 10 kendte danskere, der er i højere eller mindre grad er vant til luksus, blive efterladt i den sydafrikanske jungle.

Her skal de ud over at sove under åben himmel i en lejr, hvor de selv skal lave mad af en sparsom mængde ris og bønner, udfordres i grænseoverskridende dyster.

Vinder de dysten, får de lov at komme tilbage til lejren og fortsætte i kampen om gevinsten på 250.000. Taber de ryger de direkte ud af junglen.

'Totalt blottet for hverdagsgoder som rent tøj, make-up, sociale medier og en kiosk rundt om hjørnet følger vi de 10 kendte danskeres udvikling, op og nedture, i den store jungle, når de bliver skubbet helt til grænsen. Og helt til grænsen – det kommer de,' skriver TV3 i deres pressemeddelelse.

Inez Gavilanes. (Foto: Anthon Unger)
Inez Gavilanes. (Foto: Anthon Unger)
 

14 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere