Tv-vært om bar fortid: Splitternøgen på københavnsk kirkegård

'Topmodel'-vært Cecilie Lassen fortæller om sin nøgne modelfortid

Cecilie Lassen fortæller om sin tid som model, hvilket også indebar, at hun flere gange smed tøjet foran kameraet.

Masser af unge piger drømmer om at blive model.

Men det er måske ikke lige alle sammen, der har overvejet, at en professionel modelkarriere sagtens kan betyde, at man bliver nødt til at smide tøjet på billeder.

Heidi Klum vil nøjes med at være kæreste - ikke kone. Foto: AP Intl. kendte - 21. sep. 2015 - kl. 17:30 Legendarisk supermodel: Slut med ægteskab

Det har modellen Cecilie Lassen, der nu står i spidsen for 'Danmarks næste Topmodel', gjort adskillige gange, men det er langt fra alle deltagerne i skønhedskonkurrencen, der kan forlige sig med nøgne opgaver.

- Jeg synes, at det er grænseoverskridende, at hun har fået taget mange nøgenbilleder, og at hun slet ikke har noget imod sådan noget, siger den 16-årige deltager Malle i det afsnit af 'Danmarks næste Topmodel', der bliver sendt i morgen, onsdag klokken 20 på Kanal 4.

Gisele Bundchen er for niende år i træk den bedste betalte model. (Foto: AP) Intl. kendte - 18. sep. 2015 - kl. 13:10 Her er verdens bedst betalte model

Cecilie Lassen begyndte karrieren som balletdanser. Her danser hun i Københavns metro. (Foto: Polfoto)
Cecilie Lassen begyndte karrieren som balletdanser. Her danser hun i Københavns metro. (Foto: Polfoto)

I programmet forklarer Cecilie Lassen blandt andet, at det at være model meget minder om at være skuespiller på den måde, at det er en rolle, man tager på sig.

Tv-værten begyndte sin karriere som balletdanser og havde flere roller, hvor hun skulle kysse inderligt med kollegaer på scenen.  Privat ventede hun dog, til hun var næsten 20, før hun delte mundvand med en fyr.

- Det er lidt noget med at påtage sig en rolle og at kunne skille tingene ad og vide, at det jo ikke er dig, men at det er en rolle, siger hun til deltagerne i tv-konkurrencen.

TV - 2. sep. 2015 - kl. 12:33 Topmodel: Uffe Buchard slår model

Den tilgang har hun også brugt de gange, hun har smidt tøjet foran kameraet.

- Jeg har lavet masser af helt nøgne billeder som model, siger hun og afslører, hvordan en af hendes mere specielle arbejdsdage har set ud:

-  Jeg har vandret rundt på Assistents Kirkegård splitterragende nøgen ved højlys dag...

Se klippet, hvor Cecilie Lassen fortæller om sine oplevelser som model i klippet over artiklen.

Nina Agdal poserer for Banana Moon, 2014. (Foto: Target Press) Tips og guides Få fingre i Victoria's Secret-modellernes hemmeligheder

 

Cecilie Lassen er vært for 'Danmarks næste topmodel' og har selv været model i mange år - blandt andet også nøgenmodel. (Foto: All Over)
Cecilie Lassen er vært for 'Danmarks næste topmodel' og har selv været model i mange år - blandt andet også nøgenmodel. (Foto: All Over)

21 kommentarer
Vis kommentarer