TV2 undskylder Soulshock-bommert

Tv-kanalen viste i aftes en genudsendelse af 'Liebhaverne', hvor Soulshock og hans nu afdøde hustru ser på luksuslejlighed

Carsten 'Soulshock' Schack i Københavns Lufthavn i 2010 sammen med sin søn, Nicolaj, og sin nu afdøde kone, Charmayne 'Maxee' Maxwell. (Foto: All Over)
Carsten 'Soulshock' Schack i Københavns Lufthavn i 2010 sammen med sin søn, Nicolaj, og sin nu afdøde kone, Charmayne 'Maxee' Maxwell. (Foto: All Over)

Ikke mere end tre dage efter, at den danske musikproducer Carsten 'Soulshock' Schacks kone, Charmayne 'Maxee' Maxwell døde, viste TV2 en genudsendelse af boligprogrammet 'Liebhaverne', hvor parret ser på luksuslejlighed i New York.

Lørdag aften døde Maxee Maxwell ved et tragisk uheld, hvor hun faldt så uheldigt, at et skår fra et vinglas lavede to dybe sår i hendes hals.

Da Soulshock kom hjem omkring klokken 21 lørdag aften, fandt han sin kone bevidstløs i en blodpøl og ringede til alarmcentralen.

Maxees liv stod dog på grund af det store blodtab ikke til at redde, og hun døde i ambulancen på vej til hospitalet.

Se også: Brækkede tre tæer få dage før sin død

På trods af det forfærdelige uheld valgte TV2 ikke at sende et andet program end 'Liebhaverne', hvor tv-seerne kunne følge Soulshock og Maxee, der bor i en mondæn villa i Los Angeles, på jagt efter en luksuslejlighed i New York til adskillige millioner kroner.

Det skabte efterfølgende stor undren på de sociale medier, at TV2 ikke udviste mere rettidig omhu.

Se også: Nye oplysninger: ‘Maxee’ faldt ud på terrassen

TV2 erkender da også blankt, at det ikke var det smarteste tidspunkt at sende lige præcis dén udsendelse.

'Vi beklager dybt - over for seerne og over for Soulshock, der netop er ramt af en personlig tragedie - at en genudsendelse af 'Liebhaverne' med deltagelse af blandt andre Soulshock blev udsendt mandag aften', skriver TV2s kanalchef Lotte Lindegaard i en skriftlig kommentar via sin presseafdeling til Ekstra Bladet.

'Den pågældende genudsendelse er blevet programsat for flere uger siden, og der har desværre ikke været opmærksomhed i de seneste døgn på, at Soulshock var en af de medvirkende i programmet. Udsendelsen burde selvfølgelig være taget af', tilføjer kanalchefen.

Se også: Første ord fra Soulschock: - Vi savner hende forfærdeligt

Herunder kan du se flere af de tweets, der blev sendt ud i forbindelse med TV2 genudsendelse af 'Liebhaverne', hvor både Soulshock og hans nu afdøde kone, Maxee Maxwell, var med.

Se også: Sender tanker til Soulshocks søn

53 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere