TV3-betjent hængt ud på Facebook i fup-video

En politimand fra TV3-programmet 'Politiaktionen' er mandag blevet hængt ud på Facebook for at plante falske beviser. Se hele sandheden her

Betjent Anders bliver hængt ud for at placere hash. Men det har han ikke gjort. (Screendump)
Betjent Anders bliver hængt ud for at placere hash. Men det har han ikke gjort. (Screendump)

Man skal ikke tro alt, hvad man hører og absolut heller ikke, hvad man ser!

Mandag formiddag er en betjent ved navn Anders fra Bornholms Politi blevet hængt godt og grundigt ud på Facebook, efter en seer af TV3-dokumentarserien 'Politiaktionen' har nærstuderet programmet.

Seeren har klippet en del ud af 'Politiaktionen', der får det til at se ud som om, betjent Anders placerer en klump hash på en ret påvirket borger.

Klippet ser i første omgang meget troværdigt ud, og betjent Anders ser lige så fingernem ud som en tryllekunstner, da han stikker en tom hånd i lommen på den anholdte, men så pludselig står med en klump hash i den anden hånd som bevis mod ham.

Se her:

Klippet af delt flittigt på Facebook, hvor mange raser både mod TV3 og mod betjent Anders.

'Vi som borgere ved godt at det er straffebart at anmelde en falsk anmeldelse, og at der er konsekvenser ved det. Men jeg tænker så lidt på den pågældende betjent Anders fra programmet Politiaktionen på TV3, som tryller en lille klump hash som han SELV holder i sin EGNE hånden - op af lommen på den USKYLDIGE mand, hvad er konsekvensen af det???', skriver Søren Insaintz Andersen på TV3s hjemmeside.

Men nu kan Ekstra Bladet afsløre, at den seere, der har klippet hashklump-scenen ud af  'Politiaktionen', ikke viser hele sandheden.

Der er klippet ind lige efter betjent Anders faktisk har fisket en klump hash op af lommen på den anholdte.

Se HELE klippet og sammenhængen her:

Mads Linnemann, der er redaktør af 'Politiaktionen' siger til Ekstra Bladet, at programmet på ingen måder iscenesætter noget.

- Vi følger politiets arbejde, som det sker og vi kunne ikke finde på at plante nogle beviser på nogen. Vi filmer virkeligheden, siger Mads Linnemann.

67 kommentarer
Vis kommentarer