TV3 om Amins exit: Vi har været helt fair

Amin Jensen langede ud efter produktionen, fordi han følte sig uretfærdigt behandlet. Men TV3 mener ikke, de har gjort noget forkert

Her forklarer Amin Jensen om sit dramatiske exit

- I pisser på mig nu. Fuck jer.

Sådan sagde en rasende Amin Jensen i mandag aftens afsnit af 'Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra!'.

Herefter valgte han frivilligt at gå ud af programmet på trods af, at han lige havde vundet en dyst mod Jesper Skibby og sendt ham retur til hotellet.

Se også: Amin Jensen amok i junglen: Fuck jer, klaphatte!

Årsagen til Amin Jensens exit var, at han på optagelserne under dysten var blevet lovet en præmie for at spise endnu flere ulækre kryb, end hvad der var nødvendigt for at vinde over Jesper Skibby.

TV - 30. mar. 2015 - kl. 22:00 TV: Skibby ude af junglen: Nu skal jeg have en kold øl

Amin Jensen takkede 'ja' til udfordringen, efter han var blevet lovet, hvad der svarede til en Mars-bar per mand.

- Det er ikke, fordi jeg er sulten. Det var jo fordi, jeg gerne ville give præmien til mine holdkammerater, sagde Amin Jensen efterfølgende til Ekstra Bladet.

Men TV3s redaktør Mikal Kjær-Hansen mener ikke, de har handlet forkert og behandlet Amin Jensen unfair i konkurrencen.

Showet fortsætter
-  At Amin har valgt at forlade programmet er vi selvfølgelig meget kede af og ærgerlige over. Vi synes, han har været en glimrende deltager, og det har været underholdende at følge ham i junglen. Men at han forlader programmet er op til ham selv, og showet fortsætter selvfølgelig, som planlagt, sagde Mikal Kjær-Hansen efter Amin Jensens exit.

- Men er Amin blevet lovet et noget større stykke chokolade, end det han får?

- Det er fuldstændig i overensstemmelse med reglerne for det her program, at de ekstra-konkurrencer, som bliver sat op, giver små gevinster til deltagerne. Så det her med at han taler om, at han vil have store plader med Marabou, det har aldrig været på tale, forklarer TV3-redaktøren.

Lasse lovede mere chokolade
Men det passer dog ikke helt. Ekstra Bladet var nemlig til stede under optagelserne i Sydafrika, og her oplevede både Ekstra Bladet og Amin Jensen, at der blev snakket om en mængde svarende til to plader Marabou, hvorefter Lasse Rimmer regnede sig frem til, at det passede fint i forhold til. den præmie, de kunne give ham. Nemlig en mængde chokolade, der svarede til en Mars-bar per mand.

Amin Jensen var så utilfreds med TV3 produktionen, at han valgte at råbe 'Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra!', og røg dermed ud af programmet. (Foto: Anthon Unger) TV - 31. mar. 2015 - kl. 06:08 TV: Amin forklarer dramatisk exit

- Men har Lasse Rimmer ikke været briefet om, hvor stor en mængde chokolade, Amin måtte få?

- Jeg har ikke hørt, hvad Lasse har sagt, så det kan jeg ikke svare på.

- Men ved værterne, hvad ekstrakonkurrencerne går ud på?

- Ja, men om de har været fuldstændig bevidste om præmien for den her konkurrence, det ved jeg ikke.

- Er det en fair behandling, Amin har fået?

- Ja, det synes jeg. Og det håber jeg også, han selv synes, når han ser programmet.

Men det synes Amin Jensen tydeligvis ikke. I et brev til Ekstra Bladet skriver entertaineren, at han efter at have set mandagens afsnit af 'Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra!' føler sig forkert fremstillet i den måde, TV3 har klippet programmet sammen. Amin Jensen skriver også, at sikkerheden ikke var i orden under optagelserne.

Amin Jensen mener ikke, at sikkerheden under optagelserne var i orden. (Pressefoto) TV - 31. mar. 2015 - kl. 07:32 Amin vred på TV3: Løgn og manglende sikkerhed

Se Amin Jensens dramatiske exit i klippet herunder:

68 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere