'Vild Med Dans': Her er årets finalister

Ekstra Bladet har hørt en række tidligere ’Vild med dans’-vindere, hvem, de tror, bliver dette års vindere af det populære danseprogram

Finalen i 'Vild Med Dans' afvikles den 27. november i Forum, Horsen. (Foto: Mogens Flindt)
Finalen i 'Vild Med Dans' afvikles den 27. november i Forum, Horsen. (Foto: Mogens Flindt)

Fredag efter fredag sidder flere hundredtusinder af seere klistret til skærmen, når kendisser som Søs Egelind, John Faxe Jensen og Karen Mukupa svinger ben og hofter med hjælp fra deres professionelle danse-partnere.

Med otte par tilbage på dansegulvet er seerhittet ’Vild med dans’ i aften halvvejs gennem sin 12. sæson.

I den anledning har Ekstra Bladet taget en snak med en række tidligere vindere for at høre, hvilken ny-danser de tror, valser sejren hjem i år. Og særligt to navne går igen: John Faxe Jensen og Søs Egelind.

Claudia Rex - vinder af sæson 9:
Danmarks danse-darling, der vandt konkurrence i 2012 med Joakim Ingversen, i 2012, har et klart favoritpar:

- Det er helt klart Ena og Thomas. De har virkelig alt, hvad der skal til. Jeg er så imponeret over Ena. Hun er virkelig, virkelig dygtig og så har hun bare den energi, en ’Vild med dans’-vinder skal have, siger Claudia Rex.

Hvis hendes favoritpar ikke tager sejren, hepper hun i stedet på cirkus-artisten Patrick Berdino og hans dansepartner Jenna Bagge:

- De har en fantastisk energi sammen. Han har vildt meget talent, og det, at han kan bidrage med en masse løft og tricks, pepper virkelig koreografien op.

Claudia Rex og Joakim Ingversen vandt i fællesskab 'Vild Med Dans' i 2012. (Foto: Mogens Flindt)
Claudia Rex og Joakim Ingversen vandt i fællesskab 'Vild Med Dans' i 2012. (Foto: Mogens Flindt)
 

Joakim Ingversen - vinder af sæson 9:
TV-værten, der vandt sammen med Claudia Rex i 2012, har to klare finale-favoritter: John Faxe Jensen og Søs Egelind. Hans spådom lyder videre, at skuespillerinden ender som årets vinder.

- Søs Egelind gør det så godt, at hun altså godt kan hoppe af sted med sejren, siger Ingversen, der dog helst så EM-helten John Faxe vinde:

- Jeg hepper på Faxe, fordi jeg simpelt hen synes, han er så sej. Ham er jeg altså lidt fan af.

Silas Holst - vinder af sæson 8 og sæson 11:

Silas Holst har svært ved at lægge sig fast på, hvem hans favoritter er i år. (Foto: Polfoto)
Silas Holst har svært ved at lægge sig fast på, hvem hans favoritter er i år. (Foto: Polfoto)

Silas Holst har vundet det populære danseprogram hele to gange. Første i 2011 med skiløberen Sophie Fjellvang-Sølling, siden i 2014 med vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedahl:

- Lige nu er mine favoritter Ena og Thomas, men i sidste uge syntes jeg, det var Søs og Mads. Hver uge er der et nyt par, der melder sig ind i kampen, så det skifter lidt, siger Holst, der dog er allermest imponeret af John Faxe Jensen:

- Han danser helt vanvittig godt. Det havde jeg ikke lige set komme af en 50-årig mand. Anne Laxholm beskrev det ret godt i fredags, da hun sagde, at der var øjeblikke, hvor det lige så godt kunne være ham, der var den professionelle danser.

Steen Lund - vinder af sæson 3:

Steen Lund vandt den populære dansekonkurrence i 2006. (Foto: Polfoto)
Steen Lund vandt den populære dansekonkurrence i 2006. (Foto: Polfoto)

Den tidligere professionelle danser vandt i 2006 konkurrencen sammen med håndboldspilleren Christina Roslyng, og han er ikke i tvivl om, hvem der ender i årets finale:

- Det ligger i kortene, at det bliver Faxe og Søs Egelind.

- Det, der er med til at afgøre, hvem der ender i finalen, er, hvordan dommerne præger programmet. Og jeg mener ikke præger i forhold til, hvem der er gode til at danse, men i forhold til, hvem de synes, der er søde og rare, og det synes jeg fandeme er ærgerligt, siger Steen Lund, der derfor vurderer, at John Faxes og Søs Egelinds dommertække vil bane vejen for dem frem til finalen.

2 kommentarer
Vis kommentarer