Vild med dans: Min næste kæreste skal være for livet

Basketball-kæmpen Chris Christoffersen er ungkarl, men han er kun interesseret i seriøst, bindende forhold

Igen i aften skal Chris Christoffersen i kjole og hvidt og svinge Luise Dons i en fejende vals. Se præsentationen af parret og de øvrige deltagere her. (Video: Camilia Soltani)

Hvis nogen, når de ser Chris Christoffersen og Luise Dons i ’Vild med dans’ tænker ’Moonraker’ og ’Jaws’, vil det ikke være første gang, Danmarks højeste basketspiller præsenteres for den sammenligning.

Se også: Vild med dans-vært afslører graviditet for åben skærm

I den James Bond-film er ’Jaws’ ikke bare ’good guy’, men han får sig også en kæreste, der kun når ham til brystet, og så smider han folk op igennem loftet -nøjagtigt som Christoffersen gjorde det sidste gang, da parret trænede jive.

Se også: Vild med dans: Rund og sensuel

Men sådan bliver det ikke denne fredag.

- Vi danser vals i aften, og denne dans er en udfordring for os, fordi den er langsom og meget samdansende, og vi skulle jo gerne prøve at camouflere højdeforskellen, forklarer Luise Dons.

2.18 m høj
For selv om Luise er en høj og langbenet danser, så er der en bid vej til Christoffersens 2.18 m.

Se også: Vild med dans: Valsekongen

- Det er klart, at min størrelse gør det hele lidt sværere, men som altid når jeg sætter mig et mål, så gælder det også her om bare at træne og træne. Luise er fantastisk til at finde koreografier, som får mig til at fremstå elegant på en måde, jeg slet ikke havde turdet håbe på, før jeg gik i gang med det her, griner Chris.

Luise støber altså kuglerne, og Chris fyrer dem af, og det gør han bl.a. ved hjælp af den formationstræning, man bruger i basketball.

Se også: Vild med dans-ballade: Kan dommerne holde sig på måtten i aften?

- I min sport indgår der træning i, hvor man skal befinde sig på gulvet hvornår - de formationer visualiserer man inde i hovedet. Og faktisk gør jeg det samme med de trin og de placeringer på gulvet, som Luise lærer mig, tilføjer han.

Ikke længere bedst
Basket-kæmpen mener i øvrigt ikke, at han længere er Danmarks bedste basket-spiller. Han er blevet 36 år, og har været professionel i mange år, så der er kommet nye til.

Se også: James Sampson levede ikke op til forventningerne i Vild med dans

- Jeg har spillet i USA, Italien, Grækenland, Sverige, Finland og Australien, så jeg har været lidt omkring, og mine forældre har fulgt mig og været stolte - nøjagtigt som de er det nu, hvor jeg prøver kræfter med danser, smiler han.

Da manden er ugift og end ikke har en kæreste, er der god grund til at forældrene på Bornholm er dem, der hepper højest.

Se også: Se de sjove Faxe-foto: Det kniber med kuglelejerne i hoften

Chris Christoffersen er enebarn, og så forældrene, der i øvrigt ikke er specielt høje, har virkelig sparret alt ’krudtet’ sammen til denne ene dreng.

Den eneste ene
Når basketspilleren ikke allerede er ’afsat’ uden for familien, skyldes det ifølge ham selv, at han altid har haft benhård fokus på sin sport.

Se også: En kæmpe i Vild med dans

- Men jeg er vel ved at have alderen til at tænke på at få en kone og måske et barn. Jeg gider nemlig ikke bare have kærester i flæng. Min næste kæreste skal være for resten af livet, men at stille det krav, gør jo ikke søgningen efter denne kvinde lettere, siger han med en lille ironisk latter.

Se også: Ena og Thomas er levende beviser på at rundt er smukt

19 kommentarer
Vis kommentarer