Vild med dans-vært flytter: Plads til børn

Sarah Grünewald leder efter en ny lejlighed med sin mand. Og der må gerne være plads til børn

Vi vil gerne have en lejlighed med plads til børn, fortæller Sarah  Grünewald. Foto: Mogens Flindt
Vi vil gerne have en lejlighed med plads til børn, fortæller Sarah Grünewald. Foto: Mogens Flindt

Igen i år er det tv-værten og skuespillerinden Sarah Grünewald, der byder seerne velkommen til 'Vild med dans' fredag aften.

Det er ikke nyt for den den 31-årige  Grünewald at være vært for dansefesten. Det er hun nemlig for tredje år i træk. På hjemmefronten skal der dog til at ske store forandringer. Hun og manden Rasmus Backhaus leder nemlig efter ny lejlighed.

Se også: Vild med dans-dronninger: Danse-skader og pres

- Vi leder efter et større sted at bo, fordi min mand er selvstændig tekstforfatter og derfor arbejder meget hjemme - ofte også med musik. Jeg arbejder også meget hjemme, så vi har brug for mere plads og et decideret kontor. Det kunne være så dejligt, siger hun.

Der bliver også tænkt længere frem i tiden, når den 90 kvadratmeters lejlighed skal skiftes ud med en ny, for der må meget gerne være plads til et børneværelse.

Se også: James Sampson levede ikke op til forventningerne i Vild med dans

- Vi har jo planer om familieforøgelse på et tidspunkt, så det kunne også være rart at være nogle skridt foran, så der er plads til nogle børn, siger hun og tilføjer:

- Vi har talt meget om at få børn, og der er jo også et biologisk ur, der tikker. Jeg tror også, at ens krop skal være klar til det, og lige nu er jeg lidt stresset, fordi der sker så meget. Måske sker det lige pludselig, og det kunne være super dejligt.

Se også: De nye proffer glemmer deres amatørpartnere

Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus blev gift den 12. juli i sidste år i Hans Tausens Kirke på Islands Brygge i København.

0 kommentarer
Vis kommentarer