Vild med snik-snak: Kun 24 minutters dans fredag aften

Der er meget mere snak end dans i TV2s ’Vild med dans’

Der er ikke meget tid til dans i 'Vild med dans'. Her er det Jenna Bagge og Patrick Berdino, der viser, hvad de kan. (Foto: Mogens Flindt)
Der er ikke meget tid til dans i 'Vild med dans'. Her er det Jenna Bagge og Patrick Berdino, der viser, hvad de kan. (Foto: Mogens Flindt)

Hvis du er vild med dans, skal du ikke se 'Vild med dans'.

For tuner du ind på TV2 fredag aften klokken 20, får du mere sniksnak end reel dans.

Se også: Jarlov dansede på betalt orlov

I går, fredag, var der 10 par tilbage i den populære dansekonkurrence.

Alt i alt dansede de i blot 24 minutter – selv om der sådan set var dans på programmet i hele to timer og fyrre minutter – nemlig fra klokken 20.00 til 22.40.

Herunder blev der naturligvis også vist reklamer, som stort set tager lige så lang tid at afvikle som selve dansen.

End ikke et flot par som John Faxe Jensen og Karina Frimodt er nok til at holde på seertallene. Foto: Mogens Flindt TV - 30. sep. 2015 - kl. 13:27 Seerne flygter fra Vild med dans

 John 'Faxe' Jensen og Karina Frimodt på gulvet. (Foto: Mogens Flindt)
John 'Faxe' Jensen og Karina Frimodt på gulvet. (Foto: Mogens Flindt)

Programmet for fredag aften på TV2 ser ud som følger:

Klokken 20 spiller orkestret op i 'Vild med dans', som varer indtil klokken 21.50.

Herefter overtager den tidligere vejrvært og sidste års 'Vild med dans'-vinder Sarah Maria Franch-Mærkedahl og tager seerne med bag kulisserne i 'Vild med dans – trin for trin, live', hvor hun i går eksempelvis havde besøg af en af programmets syersker, der fortalte om, hvordan kjolerne bliver til.

Sarah Maria Franch-Mærkedahls program varer til 22.10, hvor det så er tid til 'Vild med dans –afgørelsen', hvor to par bliver sendt i omdans, hvorefter det ene par bliver bedt om at tage lakskoene af for sidste gang.

Se også: Drengerøve til amatør-dans

Afgørelsen slutter klokken 22.40, og formelt er der dermed dans på programmet i to timer og 40 minutter. Som sagt er der dog reelt kun dans på programmet i cirka 24 minutter, da hvert par har lige i underkanten af to minutter på gulvet til at imponere både dommere og seere.

Da der i går var 10 par tilbage i konkurrencen løber det op i 20 minutters dans. Dertil kommer så de to par, der får endnu en tur på gulvet i omdans og dermed lægger fire minutter oven i de 20 - alt i alt 24 minutter.

Jo længere ind i konkurrencen danserne kommer, jo mindre dans kommer der i øvrigt. Hver gang et par forsvinder, bliver der barberet to minutter af den samlede dansetid. Det gælder dog kun ind til de sidste tre programmer – altså kvartfinalen, semifinalen og finalen – hvor parrene danser to forskellige danse hver aften.

Igen i aften skal Chris Christoffersen i kjole og hvidt og svinge Luise Dons i en fejende vals. Foto: Mogens Flindt TV - 2. okt. 2015 - kl. 06:40 Vild med dans: Min næste kæreste skal være for livet

22 kommentarer
Vis kommentarer