'We've got a situation!': Jersey Shore-huse skyllet væk

En voldsom cyklon har revet jorden væk under mange huse i området, der som oftest forbindes med overgearet realityshow

Med tanke på, hvilke småproblemer Mike 'The Situation' og de andre beboere både græd og skændtes over, skal vi nok være glade for, at cyklonen ikke ramte, mens showet stadig kørte.

- I think we've got a situation!

Mere end nogensinde - og måske i virkeligheden for første gang - er der god grund til at udtrykke sig som en af de bærende karakterer i realityshowet 'Jersey Shore'.

Se også: Fest og druk og graviditet

En lang række af de ikoniske beach houses, i et af hvilke serien har sit omdrejningspunkt, er nemlig blevet til noget nær 'sea houses', efter en af de for området karakteristiske cykloner, også kaldet nor'easters, har eroderet stranden og revet sandet væk under de mest havnære bebyggelser.

Og som optagelserne ovenfor viser, når ikke engang trapperne ned til stranden ned til stranden længere.

Se også: Slut med legendarisk realityshow

Dermed er det - lig realityshowet - for en stund slut, når det kommer til solbadning og drinks i sandet foran strandhytterne.

De medvirkende fra venstre: Ronnie Ortiz-Magro, Vinny Guadagnino, Sammi Giancola, Deena Nicole Cortese, Paul 'DJ Pauly D' DelVecchio, Jenni 'J-Woww' Farley and Nicole 'Snooki' Polizzi.
De medvirkende fra venstre: Ronnie Ortiz-Magro, Vinny Guadagnino, Sammi Giancola, Deena Nicole Cortese, Paul 'DJ Pauly D' DelVecchio, Jenni 'J-Woww' Farley and Nicole 'Snooki' Polizzi.
 

Men modsat det faktum, at 'Jersey Shore' næppe vender tilbage, går der ikke længe, før man i området med den ellers tilbagelænede stil letter sig fra strandstolen og påbegynder reetableringsarbejdet. Det fortæller en talsmand for nødberedskabet til nj.com.

- De venter ikke ikke til det næste tidevand har lagt sig, de begynder nu.

I selskab med de hærdebrede Chippendales ligner Snooki en person, der har fået et par ture for meget i tørretumbleren. (Foto: All Over) Kendte Verdens vildeste reality-stjerne? 142 cm. høj jägerbombe-freak

Se også: TV: Er dette verdens værste dj?

7 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere