'X Factor'-dommer: Stol ikke på bookmakerne

Hendes kategori er bedre, end man skulle tro, siger hun

Thomas Blachman, Remee og Mette Lindberg. Foto: Mogens Flindt
Thomas Blachman, Remee og Mette Lindberg. Foto: Mogens Flindt

Spørger man bookmakerne, er der ingen tvivl. En af Thomas Blachmans unge solister vinder sandsynligvis ’X Factor’ i år.

Sker det ikke, bliver det sandsynligvis Remees voksne solister, og Mette Lindberg? Hun halter ifølge bookmakerne langt efter sine meddommere, så man kan få pengene hele fem gange igen, hvis en af hendes grupper vinder underholdningsprogrammet.

Den vurdering er Mette Lindberg dog ikke enig i.

- Jeg tror, man skal satse sine penge på mig. Jeg står bedre, end man skulle tro, men det får I at se. Jeg har nogle rigtig gode grupper, fortalte Mette Lindberg, da Ekstra Bladet mødte hende på den røde løber ved afviklingen af Zulu Awards, torsdag.

Mette Lindberg, da hun torsdag troppede op på den røde løber til Zulu Awards. Foto: Mogens Flindt
Mette Lindberg, da hun torsdag troppede op på den røde løber til Zulu Awards. Foto: Mogens Flindt
 

På tv blev ’five chair challenge’ færdiggjort fredag aften. Næste fredag er der bootcamp, før liveshowsene endelig kan blive skrålet i gang. Men for deltagerne er live-artisterne fundet for længst, og forberedelserne er godt i gang.

- Vi er i gang med at arbejde med dem nu, vi øver og finder sange og lærer hinanden at kende, så jeg kan mærke, hvem de er, lyder det fra Mette Lindberg.

Se også: Sofie Linde om forlovelse: Jeg fik ikke nogen ring

I fredagens afsnit blev der flere gange prikket til Mette Lindberg. Det er hende, der har fået grupperne og står for valg- og fravalg i den kategori. Men det betød ikke, at meddommerne Thomas Blachman og Remee ikke forsøgte at prikke til trioens eneste kvindelige islæt.

De forsøgte tværtimod flere gange at påvirke hendes beslutninger. Det er der en simpel forklaring på.

- Jeg har det sådan, at jeg elsker at lytte til hinanden, arbejde sammen og give hinanden det bedste, man kan. Men lige præcis i det her er der også en konkurrence mellem dommerne, og de vil jo gøre, hvad de kan for at hyle mig ud af den engang imellem, forklarer hun.

- Så handler det om at sætte foden ned, og det er vigtigt, men altså, det skal vi alle sammen gøre. Man skal både tage det ind, man kan bruge, men også kunne sige stop.

Hvis nogen sad og så med fredag aften og undrede sig over den kønne dommers valg, så bliver man klogere hen ad vejen.

- Det kan godt være, at der er nogen, der tænker ’Hvorfor gjorde hun det’, men jeg tror, det giver mening senere hen, og så vil folk forstå mine valg. Jeg har lært noget i forhold til sidste år, og det går meget bedre i år. Ikke at det gik dårligt sidste år, hvor jeg jo havde to i finalen, siger hun.

8 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere