X Factor: Voldsom ros fra start

Linas deltager Sophia åbner ballet i aftenens 'X Factor'

Sophia åbner aftenens X Factor-bal. (FOTO: Mogens Flindt)
Sophia åbner aftenens X Factor-bal. (FOTO: Mogens Flindt)

Andet liveshow i 'X Factor' er i gang.

Den første, der skal synge i aftenens liveshow, er 25-årige Sophia. Det ligger et stort pres på den unge mor til to, efter Linas deltager Nanni røg ud som den første i sidste uge.

Remee kalder Sophias præstation for ærlig og behersket og slutter med at sige, at hun kommer godt fra start.

Også Blachman roser den unge mor. Han kalder hendes optræden for fin, og siger, at det var en rigtig dejlig start på aftenen.

Nanni var i omsang mod Jógvan, men Lina valgte at sige farvel til Nanni, der især fik stor kritik for sin påklædning af de andre dommere.

Det skal deltagerne synge i aften:

Sophia skal prøve kræfter med klassikeren ’American Pie’ af Don McLean, mens Lina Rafns anden deltager Jógvan skal synge Sam Smith-hittet ’Stay With Me’.

Blachman har stadig alle sine tre grupper med sig, og han har heller ikke været bange for at hive sange af ældre dato op af hatten.

Citybois skal synge ’Maniac’ af Michael Sembello, som blev brugt i filmen ’Flashdance’ fra 1983. Finn og Rie skal synge ’Harvest Moon’ af Neil Young, og Ivarsson, Bang & Neumann skal synge ’Holocene’ af Bon Iver.

Remees unge skal alle synge sange af dygtige sangerinder. Emilie skal fortolke den meget populære australske sanger og sangskriver Sias kæmpehit ’Chandelier’. Baraa, der er yngste deltager i showet, skal synge ’Brave’ af Sara Bareilles, mens Tannaz skal synge Mariah Careys version af ’I Want To Know What Love Is’, der oprindelig er sunget af Foreigner.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere