TV2 dropper stor satsning

Efter fem sæsoner er det slut med 'Danmark har talent'

Lørdagens afsnit af 'Danmark har talent' bliver det sidste, efter TV2 har valgt at droppe programmet. Foto: Per Arnesen/TV2
Lørdagens afsnit af 'Danmark har talent' bliver det sidste, efter TV2 har valgt at droppe programmet. Foto: Per Arnesen/TV2

Bubber venter barn med en ny kvinde. Foto: Jakob Jørgensen Danske kendte Bubber afslører: Har gjort barnepigen gravid

TV2 har i de seneste måneder ledt efter talentfulde danskere i programmet 'Danmark har talent'. Den jagt kulminerede lørdag, hvor motocross-køreren Alex Porsing blev den femte vinder i talentprogrammets historie.

Nu står det dog også klart, at han bliver den sidste vinder. TV2 har nemlig valgt at droppe 'Danmark har talent'. Det bekræfter Thomas Strøbech, underholdningsredaktør hos TV2, over for HER&NU.

- Det er rigtigt, at denne sæson bliver den foreløbigt sidste på TV2. 'Danmark har talent' har fået en dygtig vitaminindsprøjtning, og vi er rigtig glade for det nye hold af dommere og værter, og vi synes også, at talenterne har overpræsteret i år. Men publikum har ikke været med os, så vi takker af efter fem gode år, siger han til ugebladet.

Som seer har man ad flere omgange kunnet følge Jesper Sørensen og hans kamp mod sygdommen progeria på TV2. Foto: TV2 Danske kendte Hastet på hospitalet kort før tv-show

Rasmus Brohave og Cecilie Haugaard debuterede som værter i denne sæson, men duoen fik altså kun lov til at indtage rollerne i én sæson.

Seerne har langt fra været med bag skærmene, når 'Danmark har talent' hver lørdag er blevet sendt. Lørdag så 467.000 ifølge Gallup med, da finalen løb over skærmen, mens 427.000 så afgørelsen og vinderkåringen af Alex Porsing.

Lørdag aften har programmet ligget over for DR1-programmet 'Den store bagedyst', og her har seerne foretrukket at se amatørbagerne fremvise deres talenter i kagekunsten.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra TV2, men det har endnu ikke været muligt.

Christopher Læssø og Karina Frimodt er et af de tre par, der skal kæmpe om sejren i 'Vild med dans'. Foto: Jonas Olufson Danske kendte Ærlig tv-vært: - Jeg fucking hader det

141 kommentarer
Vis kommentarer