TV3 i kæmpe shitstorm efter 'fede'-program: - Vi kunne aldrig drømme om at lukke det ned!

TV3's nye satsning 'Min fede træner' er røget ud i en stor shitstorm. Seerne vil have programmet lukket ned

TV3's nye satsning 'Min fede træner' hvor fire kendte mennesker skal tage på, og efterfølgende tabe sig sammen med en almindelig, overvægtig dansker, har fået en hård medfart fra både eksperter og seere.

Mange hundrede danskere har på på TV3's Facebookside udtryk deres harme, hvor de kalder programmet 'klamt og usmageligt'. Derudover lægger mange folk vægt på, at TV3 udstiller overvægtige og 'fatshamer' - altså udskammer - overvægtige.

Mange seere vil have programmet lukket ned. Men det kommer ikke til at ske.

- Vi kunne aldrig drømme om at lukke programmet ned, siger programdirektøren for MTG, Kenneth Kristensen, til Ekstra Bladet.

Se også: Seere amok efter TV3-program: Luk programmet nu

Giv det en chance
TV3 er selv stolte og tilfredse med programmet. De er overraskede over, at reaktionerne har været så voldsomme fra seerne. Programdirektøren har et ønske om, at folk giver det en chance.

- Jeg synes, at det er overvældende at der har været så hårde kommentarer, selv før programmet overhovedet var blevet vist. I sidste ende handler det om at hjælpe en række mennesker og vores intention har aldrig været at støde nogen. Folk bør give det en chance først, siger Kenneth Kristensen til Ekstra Bladet.

Programdirektøren understreger dog, at de tager kritik og kommentarer til efterretning til fremtidig brug. Men de vil ikke ændre på 'Min fede træner', sådan som det ser ud nu.

Se også: Kira Eggers forsvarer udskældt program: Giv det nu en chance

Mascha Vangs sprogbrug
Det er særligt bloggeren Mascha Vang, som de fleste seere har stejlet over. Hun spiser toast med peanutbutter og smiler til kameraet mens hun siger  'tyksak in the making'.

I programmet siger hun, at hun ikke kan forstå, at svært overvægtige mennesker spilder deres liv. En udtalelse, som de fleste seere har set sig sure på.

- Jeg vil ikke kommentere på Maschas sprogbrug i programmet. Men jeg ved, at hun ikke har haft intention om at støde nogen, siger han.

Se også: Luk munden og let røven: Håber TV3 får de fastfood-fedes øjne op

Synes du, at TV3s nye satsning 'Min fede træner' skal lukkes ned?

Se resultat

Synes du, at TV3s nye satsning 'Min fede træner' skal lukkes ned?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen