Ude af 'X Factor': Her er deres reaktion

Første liveshow blev det sidste for bandet Dr. Rolf & Kanylerne

Tilbuddene ruller allerede ind hos Dr. Rolf & Kanylerne. Video: Nanna Bay Madsen.

'X Factor blev en kort fornøjelse for bandet Dr. Rolf & Kanylerne.

Allerførste liveshow blev nemlig også endestationen for bandet.

Selvom 'X Factor'-eventyret blev kort, havde Dr. Rolf & Kanylerne masser af smil på læberne, da Ekstra Bladet mødte dem umiddelbart efter deres exit.

Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio Katastrofe-start for 'X Factor'

- Vi har gjort, hvad vi kunne, så vi har det faktisk godt. Vi ved jo, at vi røg ud, fordi de unge er så skide dygtige, og det er jo godt for fremtiden. Det er en stor glæde for os at se alle de her unge, lød det fra forsangeren Ole.

Patrick blev reddet lige på målstregen. Foto: Mogens Flindt
Patrick blev reddet lige på målstregen. Foto: Mogens Flindt
 

Ikke klar til band
Ifølge Rolf & Kanylerne er der nok en bestemt årsag til, at de røg ud som de første. Danmark var ifølge dem åbenbart ikke klar til et band i 'X Factor.

- Måske tager det lidt tid for danskerne at blive klar til at se et band i 'X Factor'. Det er ikke set før, og det er aldrig noget man har prøvet før. Det tager måske lidt tid at få det ind for et bredere publikum. Vi lyder nok lidt specielle, og det kan måske for mange være svært at leve sig ind i, lød det fra Jens, der er en del af bandet.

- Vi er rigtig skuffede, men vi er samtidig også okay med det, lød det videre fra Ole.

Selvom de allerede nu må sige farvel til 'X Factor', har deres deltagelse ifølge bandet dog også allerede bragt rigtig mange gode ting med sig.

Langt fra alle seere er tilfredse med aftenens liveshow. Særligt lyden får hårde ord med på vejen. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio 'X Factor' sablet ned: En skandale!

- Vi spiller videre, og vi skal ud at spille. Det har været hele formålet. Danmark skulle gerne lære os at kende, så vi kan komme ud at spille. Vi er klar, hvis Danmark ringer. Vi spiller, fordi vi ikke kan lade være, og nu har vi mærket, at vi ikke behøver at ringe rundt, for folk begynder at ringe til os. De vil spørge, om vi vil komme ud og spille, i stedet for at vi skal spørge. Det er dejligt, lyder det fra Ole.

- Vi elsker opmærksomheden, lyder det kækt fra Jens.

76 kommentarer
Vis kommentarer