Udsat ’Paradise’-par flytter sammen

Kærligheden mellem Philip May og Simone Hvenegaard holder, selv om de allerede har været udsat for lidt af hvert

Se hvordan Philip blev kærester med Simone i videoen.

På den røde løber forud for årets sæson af ’Paradise Hotel’ kunne Philip May og Simone Hvenegaard Nielsen annoncere, at de danner par. Det var i februar.

Siden er kærligheden blomstret, og det festglade par er nu klar til at flytte sammen.

- Vi har besluttet os for at flytte sammen. Vi har dog ikke fundet en lejlighed endnu, men vi leder efter en her i Slagelse, hvor jeg kommer fra. Både mit studie, arbejde og min familie er her, så jeg er ikke så nem at rykke herfra, før jeg er færdig med mit studie. Desuden er boligerne i København også dobbelt så dyre som i Slagelse, siger Simone til Realityportalen.dk.

Se også: Efter dramatisk farvel: - Jasmin er død for mig

Trods de få måneder sammen er parforholdet allerede sat på prøve op til flere gange. Bloggeren Fie Laursen har eksempelvis flere gange langet ud efter parret. Først beskyldte hun Simone for at være broderen Boris Laursen utro. Her slog hun også fast, at Philip May hele tiden havde været Simones andetvalg - efter Boris.

Det er ikke et ukendt fænomen, at Fie ikke kan lide dem, der ikke siger pæne ting om hende - denne gang går det ud over Philip og Simone. Foto: Anthon Unger Paradise Hotel - 18. apr. 2017 - kl. 17:09 Krig i realityland: Fie Laursen angriber 'Paradise'-par

Da det ikke virkede, fortsatte bloggeren sin vendetta ved at lægge billeder op, hvor Simone angiveligt kysser med andre mænd.

Philip May og Simone Hvenegaard Nielsen er klar til at flytte sammen. Foto: ANTHON UNGER
Philip May og Simone Hvenegaard Nielsen er klar til at flytte sammen. Foto: ANTHON UNGER
 

Det fik Simone til at tage bladet for munden i Ekstra Bladet.

- Hun har startet forfærdelige rygter om mig, om at jeg skulle have været Philip utro med en fyr på et job i Vordingborg. Men Fie er fuld af lort, og det ved Philip også, fortalte en grådkvalt Simone.

Se også: Knaldekongen har fået en kæreste: Men tog på hotel med en anden

Og så sent som i sidste uge kom forholdet atter på prøve, da ’Paradise Hotel’ blev vist på TV3. Her måtte Philip May lide den tort at se sin nuværende kæreste snave hans bedste ven, Lenny Pihl Christensen, i gulvet under optagelserne.

Det må også have givet anledning til en panderynke eller to at se Simones forklaring til Philip, der afvigede fra det, man netop havde set på skærmen. Men det var før de officielt blev kærester.

Se også: Det så du ikke i ’Paradise’: Derfor skulle Maja ofres

Nu er alt godt parret imellem, og det søger altså lejlighed i Slagelse. Kravet er minimum to værelser og en husleje på højst 6.000 kroner.

Du kan se, hvordan Philip fik Simone på krogen i videoen over artiklen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen