Ups! 'Game of Thrones' i ny brøler

Lagde du også mærke til, at Jaime Lannisters hånd på magisk vis voksede frem igen?

Der var endnu en gang hurtige fans, der spottede fejlen. Foto: HBO
Der var endnu en gang hurtige fans, der spottede fejlen. Foto: HBO

ADVARSEL: Denne artikel indeholder spoilers fra 'Game of Thrones' nyeste episode

Den nyeste sæson af 'Game of Thrones' har især fået opmærksomhed for de fejl, der er opstået i den voldsomt dyre og dramatiske tv-serie.

Senest var det en kaffekop, der fik internettet i det humoristiske hjørne. For hvordan var sådan en lige havnet i det fiktive univers Westeros?

Og nu er det sket igen.

Et nyt billede fra HBO, der skal reklamere for den nye episode viser nemlig den danske skuespiller Nikolaj Coster-Waldaus karakter Jaime Lannister i en omfavnelse med Cersie Lannister.

Dog er der en enkelt ting, der springer de fleste i øjnene. På billedet har Jaime nemlig på mirakuløs vis fået den hånd tilbage, der ellers blev skåret af tilbage i sæson tre.

En kaffekop spiller en afgørende rolle i 'Game of Thrones' for tiden. Foto: HBO Film, tv & radio - 7. maj. 2019 - kl. 10:38 Fans raser over 'Game of Thrones'-bommert: Nu undskylder HBO

Jaime mistede sin hånd i forbindelse med kampen mod Brienne of Tarth. Den blev hugget af af karakteren Locke. Han fik efterfølgende en guldhånd.

Den var dog ikke til at spore, da billedet blev lækket af HBO. I stedet var der en helt normal hånd at finde på den kendte skuespiller.

I seriens reelle afsnit var den almindelige hånd dog ikke at se. I stedet var det den elegante guldhånd, der var tilbage, da afsnittet rullede over skærmen.

Sæsonen er den sidste i den populære serie, og det sidste afsnit kommer mandag, hvor alle fans af serien endelig finder ud af, hvem der ender med at have tronen (eller hvad der er tilbage af den, efter Daenerys angreb på byen).

Se traileren for seriens næste - og sidste - afsnit her

Se også: Vild 'Game of Thrones'-teori: Er vi alle blevet snydt?

34 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere