Vandt kvart million på tv: Sådan skal pengene bruges

Julie og Oliver blev til sammen en kvart million kroner rigere. Pengene skal dog ikke ødsles væk

Sejren blev fejret med kys og masser af champagne. De har allerede besluttet, hvad pengene skal bruges på. Foto: TV3
Sejren blev fejret med kys og masser af champagne. De har allerede besluttet, hvad pengene skal bruges på. Foto: TV3

Efter at have været spærret inde i en villa på Gran Canaria i seks uger kunne Julie Melsen og Oliver Erngart lørdag aften lade sig kåre som de første danske vindere af realityprogrammet 'Love Island' nogensinde.

Ida skal have nye og større bryster uanset om hun vinder eller ej. Foto: ANTHON UNGER Danske kendte Slut med reality: Nu skal hun have nye bryster

Det skete i en nervepirrende finale, hvor Olivia og Joakim fik tredjepladsen, og Ida og Jonas måtte nøjes med andenpladsen. Alt besluttet af seernes stemmer.

- Det er vildt at være vindere af første sæson. Det er uvirkeligt. Jeg har ikke fattet eller forstået, at jeg har vundet det her, siger Julie Melsen til Ekstra Bladet.

De tre finalister: Oliver og Julie, Joakim og Olivia samt Jonas og Ida. Foto: TV3
De tre finalister: Oliver og Julie, Joakim og Olivia samt Jonas og Ida. Foto: TV3

Fejret med champagne
Vi fanger hende og kæresten Oliver Erngart over en telefonforbindelse, og der er tydelig glæde i begges stemmer, men de lyder også en anelse trætte.

- Det blev fejret med en masse champagne. Det var meget intimt mellem os deltagere. Vi gik rundt med hver vores flaske i hånden og sang, griner Julie, der afbrydes af Oliver, som tilføjer.

- Og så gik vi i seng.

Danske kendte Svigerfar så med under sex: Her er deres reaktion

I finalen trak Julie kuverten med de 250.000 kroner, og det var derfor op til hende, om hun ville dele pengene med Oliver. Det ville hun gerne. Planen er nemlig, at hun og Oliver, der mødte hinanden i forbindelse med programmet, skal flytte sammen i København inden for det næste halve års tid, og der skal pengene gå til indskud til lejlighed.

- Vi har hele tiden snakket om, at vi ville bruge pengene på at julegaveshoppe og give familien ekstra gode gaver - og så til indskud til en lejlighed, siger Oliver.

Øjeblikket hvor Julie og Oliver kåres til vindere. Foto: TV3
Øjeblikket hvor Julie og Oliver kåres til vindere. Foto: TV3

Ødslede børneopsparingen op
Umiddelbart kan det lyde en smule overraskende, at to unge realitydeltagere vælger at bruge pengene på noget så fornuftigt, men det er, fordi de begge har betalt dyre lærepenge.

- Jeg fik min børneopsparing på 45.000 kroner som 18-årig og brugte dem på en måned i byen. Det har jeg fortrudt lige siden. De her penge skal ikke være samme historie om igen, siger Julie Melsen.

- Samme her, jeg brugte dem også, supplerer Oliver.

Lisbeth Østergaard glæder sig til at få en mere aktiv rolle. Foto: ANTHON UNGER Danske kendte Inden nervepirrende finale: Jeg glæder mig sindssygt!

Selv om de begge er glade for at have deltaget i programmet, så udtrykker de også glæde over, at de nu skal hjem til familien og vennerne i Danmark. De behøver dog ikke at frygte at savne deres venner fra 'Love Island'. De ses nemlig igen snart.

- Vi har en julefrokost 14. december med alle de andre deltagere fra programmet, så der skal vi brage i byen, siger Oliver.

- Hvordan tror I, det bliver at være kærester hjemme i Danmark?

- Jeg tror, det bliver det samme. Bare bedre. Vi får lidt mere frie rammer, og vi kan gøre flere ting sammen, siger Julie.

- Det bliver nok også meget sundt at savne hinanden lidt, supplerer Oliver.