Vildt populært DR-program vender tilbage

Til foråret kan man igen få licensbetalt kærlighed, når optagelserne til en ny omgang 'Gift ved første blik' går i gang

Ane og Ulrik fandt absolut ikke melodien i 'Gift ved første blik'. Video: DR

Nicolas, Mette, Katrine og Frank er blandt de kærlighedshungrende danske singler, der modigt har valgt at prøve lykken i DRs kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik'.

De blev gift med en vidt fremmed for rullende kameraer, og seerne har igennem fire sæsoner elsket at følge med i de op- og nedture, som de arrangerede ægteskaber har givet.

Se også: Gift ved første blik-Christian: Fravalgt på tv - scoret på Facebook

Siden Mette og Christian meddelte, at de ville skilles, og Nicolas og Camilla noget overraskende fortalte, at de ville give deres ægteskab endnu en chance, har der været tavshed fra DR om, hvorvidt 'Gift ved første blik' ville vende tilbage til skærmen eller var et dødt koncept.

Nu meddeler DR, at de er klar til at sætte et nyt kærlighedseksperiment i gang.

- Vi åbner for tilmeldingen i dag, siger 'Gift ved første blik'-redaktør, Sofia Fromberg, til Ekstra Bladet.

- Vi håber, at singler fra hele landet og i alle aldre har lyst til at være med. Jeg glæder mig helt sindssygt til at komme i gang, siger Sofia Fromberg, der som redaktør må leve med, at hendes mening, om hvem der skal deltage og hvem der skal sorteres fra, slet ikke tæller.

Det gav ikke mening at fortsætte forholdet, mener Ane, som tog vielsesringen af efter bryllupsrejsen. (Foto: Jakob Mydtskov/DR) TV - 3. nov. 2015 - kl. 20:43 Ane fra ’Gift ved første blik’: Fortryder sex på bryllupsnatten

- Det er som altid vores hold af eksperter, der står for at finde de perfekte match. Min mening tæller slet ikke, siger hun.

Om eksperterne bliver de samme, som vi har set i de foregående sæsoner af 'Gift ved første blik', kan hun ikke fortælle. Det er nemlig ikke helt på plads endnu.

Mette Tell mødte sin kæreste, da 'Gift ved første blik' løb over skærmen. Foto: Snowman Danske kendte - 6. jul. 2017 - kl. 11:26 'Gift ved første blik'-deltagere jubler: Vi er forelskede

Fast ligger det dog, at DR igen søger otte singler, der skal blive til fire ægtepar, som forhåbentlig holder sammen - også når tv-holdet forsvinder og det bliver hverdag.

- Er I åbne overfor homo-ægteskaber også?

- Ja, det er vi. Vi er åbne for alle. Folk skal bare tilmelde sig uanset køn og alder og alt muligt. Jo flere der melder sig, des bedre mulighed har vi for at finde de perfekte match, siger Sofia Fromberg og fortæller at tilmeldingen er åben de kommende måneder. Derefter går arbejdet med at finde de helt rigtige par i gang.

- Hvornår skal bryllupperne stå?

- Vi går efter forårsbryllupper. Vi kan jo rigtig godt lide, at der er solskin, når folk bliver gift, siger hun.

Mette og Christian prøvede virkelig....men det gik ikke. Foto: Nikolai Linares
Mette og Christian prøvede virkelig....men det gik ikke. Foto: Nikolai Linares

Det var i foråret 2017, at seerne kunne følge Mette & Christian og Camilla & Nicolas kamp for kærligheden og ægteskabet. Optagelserne fandt sted i sensommeren '16. I modsætning til andre DR-koncepter som 'Den store bagedyst' og 'X Factor', der sendes samme tidspunkt år efter år, kommer der til at gå mere end et år, før 'Gift ved første blik' er tilbage på skærmen.

- Det skal passe ind planmæssigt, lyder Sofia Frombergs forklaring.

- Der skal være ordentlig tid til, at deltagerne skal føle sig godt tilpas undervejs, derfor har vi ikke så travlt, siger hun.

Se også: Nicolas fra 'Gift ved første blik' chokerer: Camilla og jeg er ikke kærester længere

Sofia Fromberg afslører, at seerne godt kan forvente et nyt tvist ved den kommende omgang 'Gift ved første blik'. Hvad det bliver, vil hun ikke fortælle.

Du kan tilmelde dig den femte sæson af 'Gift ved første blik' her: gift@snowmantv.dk

Se også: Birgitte fra 'Gift ved første blik' blev skilt - men har allerede en ny kæreste

Nicolas og Camilla havde deres uoverensstemmelser på tv, men gav deres ægteskab en ekstra chance. Foto: Nikolai Linares/DR
Nicolas og Camilla havde deres uoverensstemmelser på tv, men gav deres ægteskab en ekstra chance. Foto: Nikolai Linares/DR
 

97 kommentarer
Vis kommentarer