'X Factor'-fadæse: - Vi var i chok

Det gik ikke helt efter planen, da gruppen Echo fredag var på scenen i 'X Factor'

Hør Echo fortælle, om at være de første til at optræde ved første liveshow, og om at lyden kiksede. Video: Nanna Madsen

Det var Oh Lands sammensatte pigegruppe Echo, der fredag skulle indtage 'X Factor'-livescenen som de første.

Men alt gik langt fra efter planen.

Blot et par sekunder inde i deres optræden blev showet afbrudt og deres nummer stoppet, fordi der var problemer med lyden. Seerne hjemme i stuerne kunne simpelthen ikke høre dem. 

Dr. Rolf & Kanylerne er ude af 'X Factor'. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio Ude af 'X Factor': Her er deres reaktion

- Vi stopper jer lige, piger. Der er problemer med lyden. Det er jo første gang det her, lød fra Sofie Linde, før pigerne efter et par minutter atter stillede sig klar og begyndte forfra med deres sang.

Pigerne tog den uheldige start med et smil. Foto: Mogens Flindt
Pigerne tog den uheldige start med et smil. Foto: Mogens Flindt

Gik videre
Trods den uheldige start gik pigegruppen videre til næste uges liveshow, og der var lettede smil at spore, da Ekstra Bladet mødte dem umiddelbart efter showet.

- Det er fantastisk, at vi gik videre alligevel. Det er en kæmpe lettelse, for vi har øvet os så meget, lød det fra Emma.

Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio Katastrofe-start for 'X Factor'

Gruppen havde også overskud til at sætte et par ord på den uheldige start.

Pigegruppen Echo gav den gas, efter deres optræden var blevet afbrudt. Foto: Mogens Flindt
Pigegruppen Echo gav den gas, efter deres optræden var blevet afbrudt. Foto: Mogens Flindt
 

- Vi var overraskede, og vi var i chok, men vi klarede det fint. Jeg tænkte først, om der var noget inde i vores høretelefoner, der ikke virkede, lød det fra Mathilde.

- Det kom inde over mit stykke, så først tænkte jeg, om det kun var noget, jeg kunne høre, eller om det også var noget, de andre kunne høre. Men det gik jo alligevel så fint, og vi er rigtig glade, lød det videre fra Emma.

Langt fra alle seere er tilfredse med aftenens liveshow. Særligt lyden får hårde ord med på vejen. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio 'X Factor' sablet ned: En skandale!

Holdt hovedet koldt
Selvom starten var hård, så formåede pigegruppen at holde hovedet koldt. Noget, de efterfølgende også fik stor ros fra dommerne for.

- Jeg var rolig, men vi tænkte bare: 'nu gør vi det igen'. Det gik så hurtigt, så vi nåede ikke at reagere, lød det fra Tanne.

- Jeg troede faktisk, at de stoppede musikken, fordi det gik dårligt, sagde Mathilde med et grin, mens Freja supplerede:

- Vi føler ikke, at det gik dårligere, fordi vi måtte starte forfra. Vi fik lige et par sekunder, og så var vi i gang igen. Måske gjorde det faktisk vores optræden bedre.

32 kommentarer
Vis kommentarer