Andrew faldt om på tv: Var på skrap kur

Den 53-årige X Factor-deltager har været ved lægen, efter at han tirsdag kollapsede i 'Aftenshowet'

- Jeg har oplevet noget lignende, da jeg var omkring 20, da jeg rejste mig for hurtigt fra en sofa. Pludselig var jeg helt væk og rystede over det hele, fortæller Andrew Murray. (Foto: Jakob Jørgensen)
- Jeg har oplevet noget lignende, da jeg var omkring 20, da jeg rejste mig for hurtigt fra en sofa. Pludselig var jeg helt væk og rystede over det hele, fortæller Andrew Murray. (Foto: Jakob Jørgensen)

Andrew Murrays optræden i 'Aftenshowet' tirsdag fik en dramatisk afslutning. Den 53-årige sanger drattede om på direkte tv efter at have testet, hvor højt han kunne synge.

En lang dag uden nok at spise og drikke var ifølge Andrew Murray forklaringen på, at han faldt om i tv-studiet.

Dagen efter var han hos lægen, som målte hans hjerterytme ved en EKG.

Se også: Drama: X Factor-Andrew faldt om i Aftenshowet

- Alt var normalt, men lægen forklarede, at jeg har en rytmisk forskydelse i hjertet, der gør, at benene kan forsvinde under mig i stressede situationer, som når jeg er træt eller sulten, fortæller Andrew Murray.

Men også sangerens spisevaner kan have spillet ind. Han har nemlig næsten lige afsluttet en månedlang diæt.

- Jeg har kørt en februarkur, hvor jeg ikke spiser sukker, hvedeprodukter og mælkeprodukter, alkohol og koffein. Det er en udrensningsdiæt. Lægen sagde, at den også kunne have været en del af årsagen. Jeg vidste godt, at diæten midlertidigt svækker systemet, siger 'X Factor'-sangeren.

Se også: X Factor-stjerner: Vildt at blive genkendt

Det er ikke fordi, han vil tabe sig, men hvert år i februar måned siger Andrew farvel til brød, pasta, vin og kaffe og siger, at han mærker en tydelig forskel i sit fysiske velbefindende.

- Man bliver helt klar i hovedet, helt skarp, og har masser af energi. Det anbefales, at man kun tager kuren fire uger ad gangen. Så jeg gør det hver februar. Det er den bedste måned. Det er ikke sommer, ikke nytår. Og det er den korteste måned, griner Andrew Murray.

Han er blevet kendt for sin rockede stemme, men i denne uges liveshow skal Andrew synge en sang, der viser andre sider af hans store røst, nemlig sangen 'Calgary' af amerikanske Bon Iver. 

X Factor - 6. mar. 2016 - kl. 19:02 'X Factor-dommerne er nødt til at lave drama'

- Vi vil vise noget mere roligt, følsomt og sårbart af min stemme. Det er en meget melodisk og smuk sang og en fed tekst, siger Andrew Murray.

5 kommentarer
Vis kommentarer