Andrew Murray: Jeg drak gravøl og gav den gas med Blachman

Efter udsmidningen fra ’X Factor’ var der dømt rock n’roll og damer på natklubben Sunday

Andrew Murrays fans blev ved med at skrive, så han kunne ikke nå at svare alle. Foto: Ole Steen
Andrew Murrays fans blev ved med at skrive, så han kunne ikke nå at svare alle. Foto: Ole Steen

Den udstemte ’X Factor’-stjerne Andrew Murray er ikke teenager længere. Af samme grund kan man kun sige ’godt klaret’, da den 52-årige brite ved frokosttid lørdag dukkede op på Ekstra Bladet for at live-chatte med sine fans. For Andrew havde sammen med Thomas Blachman og dele af ’X Factor’-bandet givet den gas hele natten på natklubben Sunday.

 

- Ja, der gik jo nok lidt gravøl i den, griner han højlydt, mens han fortæller om drinks, damer og discodans.

Se også: X Factor-Andrew: Jeg havde ikke vundet alligevel

Der skal mere end en smule bytur og en nattesøvn på en tre-kvart time til 'at tage livet af' en gammel rockmusiker, så på trods af al den rock n’roll kom Andrew planmæssigt og chattede med de mange, som ville tale med ham.

- Der var nogle, der skrev, at de synes, at jeg ser dejlig ud, og den slags kan man jo ikke få for meget af, smiler han, mens han indrømmer, at han godt kan mærke på de mange tilbud, han får fra kvindelige fans, at han har været en tur i tv og har gjort en god figur.

Andrew Murray og Thomas Blachman gav den gas hele natten på Sunday. Foto: Mogens Flindt
Andrew Murray og Thomas Blachman gav den gas hele natten på Sunday. Foto: Mogens Flindt
 

Single-fyr
- Nu er jeg jo single, så jeg gør jo ikke noget galt, ler han og understreger samtidig, at han ikke har travl med at få sig en fast kæreste.

-Jeg spiller lidt efter gehør og ser tiden an, siger han med et fælt glimt i øjet.

Se også: Andrew faldt om i X Factor

Mange fans ville også gerne vide, hvad der nu skal ske for Andrew Murray.

Og her er plan et, at begynde fuld tid på jobbet igen efter påske.

Ingen var på noget tidspunkt i tvivl om, at Andrew Murray befandt sig godt på en scene. Foto: Mogens Flindt
Ingen var på noget tidspunkt i tvivl om, at Andrew Murray befandt sig godt på en scene. Foto: Mogens Flindt
 

- Jeg har kun kunnet arbejde to dage om ugen under ’X Factor’ - resten har været ferie og den slags. Og på den musikalske bane er der mange planer. Først og fremmest ligger der et færdigt album, som jeg skal snakke med Sony om i nær fremtid. Albummet er lavet sammen med mit band ’The Counzil’. Vi spiller kun egen-musik, og netop på grund af det, er jeg glad for den opmærksomhed, jeg har fået via ’X Factor’. Det kan måske åbne nogle døre.

Rock i kopi-bands
Derudover spiller han med i to kopibands: ’Dixxon’, hvor de spiller Alice Cooper, Deep Purple og den slags samt ’Andrew Murray and the Crew’, hvor de også spiller gammel rock, men hvor repertoiret er lidt bredere, fordi bandet også har keyboard med.

Den 52-årige brite lægger ikke skjul på, at hele ideen med at stille op i ’X Factor’ var at blive promoveret.

Se også: Andrew kom, så og sejrede: Uden at falde

- Men ud over at få en platform til at vise mig frem på, så har jeg også lært meget om mig selv, om at spille og om at performe undervejs, så i dag står jeg meget skarpere rent musikalsk, og det skal jeg nok får glæde af, mener han.

På trods af at det var ærgerligt at ryge ud af ’X Factor’ i semifinalen, så har oplevelserne været så fantastiske, at det har været det hele værd.

- Selv om vi ikke er med i konkurrencen, skal vi jo alle ind og synge på finaleaftenen, så jeg går ikke glip af festen, griner han forventningsfyldt.

 

9 kommentarer
Vis kommentarer