Blachman om farezonen: Det er rædselsfuldt

Thomas Blachman fik to af sine deltagere i den berygtede farezone til aften, og det gjorde ondt på dommeren

Thomas Blachman mistede en af sine tre deltagere ved aftenens liveshow. (Foto: Mogens Flindt)
Thomas Blachman mistede en af sine tre deltagere ved aftenens liveshow. (Foto: Mogens Flindt)

- Det er altid rædselsfuldt. Rædselsfuldt!

Sådan siger den skuffede X Factor-dommer efter to af hans tre sangere endte i farezonen i årets første liveshow.

- Det er jo ikke derfor, jeg har meldt mig til det her. For at sidde og vente på sådan en dom. Det er ikke sjovt, men det er jo en del af det og skal bare overstås, fortsætter den skaldede dommer.

Jacob blev den første sanger, der røg ud i årets X Factor-liveshow. Foto: Mogens Flindt X Factor Ét liveshow og ikke længere: Jacob røg ud af X Factor

Den 30-årige Sarah Glerup endte med at trække det længste strå, da Blachman sendte hende videre frem for den 23-årige Jacob Behring.

De to sangere var ude i omsang med den nye såkaldte 'Save me song', hvor deltagerne for første gang selv får lov til at vælge, hvilken sang de skal synge for at redde sig videre i programmet.

Og det nye tiltag er ikke noget der vækker udbredt begejstring hos Blachman.

- Det har jo ikke en skid med dommerne at gøre.

- Vi har ingen indflydelse, og som udgangspunkt er deltagerne ikke selv særlig gode til at vælge sange. Det er meget få, der er det, siger den garvede X Factor-dommer, der altså nu kun har to deltagere tilbage i DR's store sangkonkurrence.

Dommer-trioen skal bedømme efter en ny form for farezone. (Foto: Mogens Flindt) X Factor Spændingen stiger: 'X Factor' får ny afgørelse

10 kommentarer
Vis kommentarer