Efter tungekritik: X Factor-stjerne drillet i metroen

Tre voksne mænd drillede 16-årige Mads Christian for sit 'tungestikkeri' under hans optræden sidste fredag

Se interview med Mads Christian her (Foto: Mogens Flindt)

- Du stikker hele tiden tungen ud. Det er skide irriterende at se på.

Sådan sagde den åbenmundede X Factor-dommer Thomas Blachman efter den 16-årige Mads Christian havde optrådt for første gang nogensinde på den store X Factor-scene sidste fredag.

Tungestikkeriet var dog ikke noget, Mads Christian gjorde bevidst. Efter showet fortalte han nemlig Ekstra Bladet, at det var fordi, han havde ligget syg hele ugen op til det store show.

Foto: Mogens Flindt X Factor X Factor: Derfor rakte Mads Christian tunge

Det havde tre mænd, som Mads Christian mødte i metroen nok ikke læst. I hvert fald havde den unge sangstjerne en pudsig oplevelse på vej ind til DR-byen i onsdags.

- Der var tre mænd i arbejdstøj på omkring de 40 år, der satte sig helt tæt på mig og lige over for mig, som begyndte at slikke sig virkelig tydeligt om munden, siger Mads Christian og fortæller endvidere, at den akavede situation fik ham selv til at begynde at stikke tungen ud.

- Da jeg begyndte at slikke mig om munden, pegede den ene, og så begyndte de bare at grine. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle sige. Det var så mærkeligt, fortæller Mads Christian, som dog tog situationen med et smil.

Nu til dags optræder han mest bevæbnet med en guitar, men Frank Clifforth er også en yderst talentfuld fodboldspiller, der tidligere har optrådt i rødt og hvidt (Foto: Klaus Holsting/Polfoto). X Factor 'X Factor'-stjernes hemmelighed: Tidligere landsholdsspiller

Den unge sanger har den debuterende dommer, Mette Lindberg, som mentor, og det sætter han pris på.

- Hun er sygt sød og meget åben. Vi har et super godt forhold allerede, fortæller Mads Christian, der altså for anden gang skal ind og synge på den store X Factor-scene, når konkurrencens andet live-show løber over skærmen i aften klokken 20.00.

Sarah Glerup har kæmpet med sygdommen muskelsvind hele sit liv. (Foto: Mogens Flindt) X Factor X Factor-stjerne med muskelsvind: Folkeskolen var svær

24 kommentarer
Vis kommentarer