Her er årets X Factor-præmie

Vinderen af X Factor 2016 skal indspille en sang med internationale hitmagere og optage musikvideo

Årets X Factor er skudt i gang for alvor, og nu er det afsløret, hvad vinderen af den store konkurrence kan se frem til af præmie i år.

Der er nemlig mere end æren på spil for de ni deltagere, der således også dyster om at få lov at lave en EP i London, hvor ét af numrene er skrevet af makkerparret Julian Bunetta og John Ryan.

De har blandt andet skrevet og produceret sange til store navne som hitgruppen One Direction, John Legend og Jason Derulo.

X Factor X Factor-dommer: Det er SÅ cool at være handicappet

Derudover får vinderen mulighed for at lave en musikvideo med den rutinerede danske musikvideoinstruktør, Michael Sauer Christensen, der blandt andet har lavet musikvideoer for kendte danskere kunstnere som Nik & Jay og Burhan G, og desuden har været nomineret til både Danish Music Awards, Gaffa Prisen og Zulu Awards.

- Jeg er meget stolt af, at vi har fået makkerparret Julian Bunetta og John Ryan, som foruden at have lavet sange til store navne som One Direction, John Legend og Jason Derulo, også er en fast del af Simon Cowells X Factor-team, siger underholdningschef i DR, Jan Lagermand Lundme.

X Factor bliver sendt hver fredag klokken 20.00 på DR1.

Gruppen Embrace ved aftenens liveshow. Foto: Mogens Flindt) X Factor Blachmans chok-melding: Remees gruppe er mine favoritter

1 kommentar
Vis kommentarer