Popstjerner hjælper finalister i X Factor

Hele syv artister skal spille ved fredagens 'X Factor'-finale, hvor deltagerne får hjælp til at vinde seernes gunst

De tre finalster bestående af gruppen Embrace og solisterne Reem og Alex skal alle synge med store stjerner. (Foto: Mogens Flindt)
De tre finalster bestående af gruppen Embrace og solisterne Reem og Alex skal alle synge med store stjerner. (Foto: Mogens Flindt)

Mads Langer, Christopher, Scarlet Pleasure og duoen phlake skal optræde til 'X Factor'-finalen i DR Byen, når den løber af stablen fredag den 1. april. Det afslører DR i en pressemeddelelse.

Foruden de fire store danske navne spiller også de tre unge kometer Alex Vargas, Patrick Dorgan og amerikanske Brandon Beal. Men hvem, der skal stå på scenen med hvem, vil som noget nyt i år ikke blive afsløret på forhånd.

- Som noget nyt i år, får 'X Factors' tre finalister, Reem, Alex og Embrace fornøjelsen af at stå på scenen sammen med hele to af de seks gæsteoptrædende. Hvem, der skal synge duet med Mads Langer, Christopher, Scarlet Pleasure, Alex Vargas, Patrick Dorgan og Brandon Beal, må man vente med at se til finalen løber af stablen, skriver DR i pressemeddelelsen.

Flere af kunstnerne er albumaktuelle her i foråret. Mads Langer udgav sit femte album 'Reckless Twin' den 18. Marts og Christopher og Scarlet Pleasure er også lige på trapperne med nyt musik til deres mange fans.

Hør Clfford og Hein, der røg ud af X Factor, svare på spørgsmål omkring X Factor-tatoos og sige tak til danskerne her (Foto: Tina Tjørner)

Se også: Kønsløst klynkeri af Mads Langer

Se også: Christopher - nu med lumre nordmænd

1 kommentar
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere