Sarah ude af X Factor

Blachman måtte for anden gang sige farvel til en af sine deltagere ved dette års udgave af det populære program

Her kan du gense et interview med Sarah Glerup fra da hun lige var startet med X Factor. Hun fortæller blandt andet, om hvordan det var at stå på scenen

Andet liveshow blev endestationen for Sarah Glerup i X Factor.

Da de otte deltagere havde været på scenen, og seernes stemmer var blevet talt op, stod det klart, at det var Thomas Blachmans deltager Sarah Glerup og Remees gruppe The Competition, der måtte en tur i farezonen og synge for overlevelse i tv-showet.

Herefter var det op til dommerne at beslutte, hvem der skulle have lov at gå videre - og der blev det Mette Lindberg, som skulle træffe valget.

Og hun valgte at sende The Competition videre og sende Sarah ud.

- Jeg havde set den komme, at jeg skulle tage det her valg, sagde Mette Lindberg om, at det var hende, der skulle træffe valget til sidst. 

- Sarah, du har virkelig god smag, sagde hun og fortalte til Remees gruppe, at de 'mangler smag på den måde, som Sarah har'. Derefter traf hun sit valg:

- Du har nået at stråle Sarah, men jeg bliver nødt til at se, hvor drengene kan føre det hen.

Og det var ikke en skuffet Sarah Glerup, som Ekstra Bladet mødte efter showet:

- Jeg har opnået rigtig meget ved at være med. Når det at man kan overleve og have det godt i en respirator kan nå hele vejen til USA, er man nået langt, sagde Sarah efter showet til Ekstra Bladet.

I et interview med Ekstra Bladet fortæller Sarah Glerup blandt andet om sin seksualitet

Skandinavisk tema
I fredagens udgave af X Factor var der skandinavisk tema, hvilket betød, at sangerne skulle synge numre, der stammer fra et af de skandinaviske lande. Aftenen bød derfor blandt andet på et ABBA-nummer fra The Competition og en Tim Christensen-sang fra Andrew Murray.

Og som underholdning havde DR-studiet fået besøg af den norske sangerinde Julie Bergan, der optrådte med nummeret 'All hours', som hun også har været Ugens Uundgåelige på P3 med sidste år.

 

72 kommentarer
Vis kommentarer