’X Factor’-deltagere til Mette: Det var vattet

Mette Lindbergs beslutning om ikke selv at stemme sin deltager ud får blandede reaktioner fra de øvrige deltagere

Blachman var glad for at få lov at vælge mellem Mettes deltagere, mens Remee prøvede at overtale hende til at træffe beslutningen selv. (Foto: Mogens Flindt)
Blachman var glad for at få lov at vælge mellem Mettes deltagere, mens Remee prøvede at overtale hende til at træffe beslutningen selv. (Foto: Mogens Flindt)

Der var drama i luften sidste fredag, da to af dommer Mette Lindbergs unge deltagere var i farezonen.

I stedet for selv at bestemme, hvem af de to sangtalenter, der skulle sendes hjem, overlod hun valget til sine to meddommere, Remee og Blachman.

Dermed brød hun er af 'X Factors' uskrevne regler.

Mads Christian var i højt humør, da han besøgte Ekstra Bladet. Her står han med en pap-figur af X Factor-dommeren Blacman.(Foto: privatfoto) X Factor - 12. mar. 2016 - kl. 14:00 Jeg er single og har 12 par sko, tre hatte og syv guitarer

Hvis Remee havde lavet samme finte med sine to tilbageværende grupper, Embrace og Clifforth og Hein, var han blevet upopulær.

- Jeg sagde til Remee i søndags:  'Hvis du gjorde det over for os, ville jeg edderbankemig blive skuffet over dig'. Men det ved jeg også godt, at han aldrig ville have gjort. Han ville have taget den beslutning, bom, siger Frank Clifforth.

Han og makkeren Torben Hein synes, det ville være mærkeligt at blive sendt hjem af en af de andre dommere.

Mette Lindberg har været udsat for en gigantisk stor shitstorm siden fredag aften. Nu får hun støtte af DR's underholdningschef Jan Lagermand Lundme.(Foto: Tariq Mikkel Khan) X Factor - 13. mar. 2016 - kl. 12:05 Mette Lindberg svarer igen på shitstorm

- Det ville være at røvrende os. Jeg ville virkelig have det skidt med at høre det fra Mette eller Thomas, fordi Remee ikke kunne finde ud af at tage en beslutning. Jeg synes, det var lidt vattet af hende, siger Frank og Torben tilføjer:

- Det synes jeg ikke. Jeg synes, det var mega vattet, griner han.

Foto: Mogens Flindt X Factor - 11. mar. 2016 - kl. 23:52 Drama i X Factor: Her er Mettes forklaring

Også Azilda og Anilde fra Embrace ville foretrække at blive sendt hjem af deres egen dommer, Remee.

- Han har været dommer så længe og været med til at indføre den regel, så hvis han pludselig ikke ville vælge, ville jeg sige: 'Tag dig dog sammen'.  Men Mette gjorde jo bare det, hun følte var rigtigt, siger Anilde.

Alex og Mads Christians skæbner blev overladt til Mette Lindbergs to meddommere, som sendte 16-årige Mads Christian hjem. (Foto: Mogens Flindt)
Alex og Mads Christians skæbner blev overladt til Mette Lindbergs to meddommere, som sendte 16-årige Mads Christian hjem. (Foto: Mogens Flindt)

Mette Lindbergs deltager Alex, hvis skæbne blev lagt i hænderne på Remee og Blachman, har til gengæld intet at udsætte på sin dommers beslutning.

Se også: Drama i X Factor: Mette nægtede at stemme sin egen deltager ud

- Hvis jeg skal være helt ærlig, håbede jeg, hun ikke ville vælge mellem os. Forholdet mellem hende og os tre deltagere har bare været helt anderledes end de andre deltagere og deres dommer. Vi er en lille familie, så det ville bare være så forkert. Jeg tror, Mette havde det på samme måde, siger Alex.

Se også: 'X Factor': Stædige Reem fik sin vilje

Mød Mette Lindberg her

18 kommentarer
Vis kommentarer