X Factor-dommer: Jeg har flere kort i ærmet

Mette Lindbergs deltager Mads Christian kom i farezonen i X Factor fredag, og hun er uforstående over for, hvorfor han endte der

Mette har som den eneste stadig sine tre deltagere. (FOTO: Mogens Flindt)
Mette har som den eneste stadig sine tre deltagere. (FOTO: Mogens Flindt)

X Factor-deltageren Mads Christian var utrolig tæt på at ryge ud af programmet fredag aften. Han skulle i omsang mod The Competition, der endte med at blive sendt hjem af Blachman, der stod med valget.

Mads Christian er med sine blot 16 år i den unge kategori, der har Mette Lindberg som coach. Hun har som den eneste dommer stadig alle sine deltagere, efter Remees gruppe The Competition røg ud.

- Jeg forstår stadig ikke, hvorfor Mads røg i farezonen, men vi må jo tage det med og vælge at bruge det til at blive endnu bedre næste gang, siger Mette til Ekstra Bladet efter afgørelsen.

Se også: Blachman overlevede fredagens X Factor

Vi har ikke set det hele endnu
Det er ikke noget nyt, at de unge klarer sig godt i X Factor, men Mette har alligevel et par tricks, der muligvis kan være medvirkende til, at hendes deltagere repræsentere halvdelen af de seks deltagere, der er tilbage.

- Jeg lytter meget til, hvad mine deltagere gerne vil, og de er med til at beslutte sange og tøj. Vi arbejder i det hele taget rigtig godt sammen alle fire.

Se også: The Competition er ude af X Factor

Mette fortæller, at hendes taktik blandt andet er, at hun har flere kort i ærmet, og hun forsikrer om, at hendes deltagere har meget mere at byde på, som vi endnu ikke har set.

- Vi har ikke givet det hele endnu. De kan alle tre meget mere, siger hun.

Men alligevel mener hun ikke, at Mads Christian skal ændre noget til næste show, men de vil muligvis tilføje lidt ekstra, som de har gemt på.

- Vi fortsætter med at gøre det, vi hele tiden har gjort. Det, er jeg sikker på, virker, siger hun.

Se også: X Factor-duo gad ikke Remee

9 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere