X Factor-dommer om sære spørgsmål: Det er psykologisk

Den debuterende X Factor-dommer, Mette Lindberg, har i den grad været i fokus med hendes uventede og lidt malplacerede spørgsmål

Hør Mette Lindbergs forventninger til rollen som dommer i interviewet her fra august sidste år

Den 31-årige nye X Factor-dommer, Mette Lindberg, har i den grad fået både deltagernes og seernes hjerne til at køre en ekstra omgang, når hun har stillet nogle af sine lidt overraskende og til tider malplacerede spørgsmål.

Har du taget bussen herind? Kommer du fra en fisker-familie? Har du kørekort?, har nogle af spørgsmålene lydt til de nervøse deltagere.

Sangerinden fra bandet The Asteroids Galaxy Tour fortæller dog, at hun - på trods af hvad folk nu engang mener om hende - har en dybere mening bag 'galskaben'.

- Nogle folk tror, det er fordi, jeg er dum, men sådan forholder det sig ikke. Det er en psykologisk ting, jeg har brugt, når deltagerne har været nervøse, siger Mette Lindberg, som især har taget taktikken i brug under årets auditions.

- Når de kommer ind og er nervøse, så siger jeg et eller andet, for så kan vi snakke om det i stedet, og så bliver deltageren varme og har energi til at synge, fordi nervøsiteten er gået væk, fortæller hun.

Mette Lindberg vil dog godt erkende, at hendes plan ikke virker lige godt hver gang.

- Nogle virker det på, og nogle forstår ikke noget som helst, men så griner vi måske bare af det, og det har jo også en energi i sig selv.

'Det er bare et tv-show'
Fredag aften havde Mette Lindberg debut som dommer på live-tv, hvor hun har de rutinerede X Factor-dommere Remee og Thomas Blachman ved sin side.

Allerede ved 'bootcampen' mærkede Mette Lindberg, hvor stor en opmærksomhed der er omkring programmet, da hun blev udskældt for at smide favoritten Marie ud.

De svære valg er dog ikke noget, der holder den nye X Factor-dommer vågen om natten.

- Folk må stole på, jeg ved, hvad jeg laver. Jeg er professionel og har god smag, så jeg har styr på det, og folk skal bare vente og se, siger Mette Lindberg og fortæller samtidig, at hun trods risikoen for at ødelægge en deltagers drøm om at gå hele vejen til X Factor-finalen, ikke holder sig tilbage med kritikken.

- Jeg er jo ikke vild med at sige noget negativt, men konstruktiv kritik er nødvendigt. Der er liv udover X Factor, så hvis du ikke går videre, skal du nok finde ud af noget. Det er jo bare et tv-show, og man må efterhånden vide, hvad man går ind til, når man melder sig til programmet.

25 kommentarer
Vis kommentarer