X Factor-Frank: Min datter hedder Shine ved en misforståelse

Der ligger en sjov anekdote bag 'X Factor'-deltagerens datters navn

Frank Clifforth hørte forkert, da han skulle navngive sin datter, der nu - som den eneste i Danmark - hedder Shine (Foto: Ole Frederiksen).
Frank Clifforth hørte forkert, da han skulle navngive sin datter, der nu - som den eneste i Danmark - hedder Shine (Foto: Ole Frederiksen).

Hun var med, da hendes far Frank Clifforth og makkeren Torben Hein deltog til 'X Factor'-audition i Aarhus, og hun kommer sikkert til at følge med, når duoen på fredag skal forsøge at synge sig videre fra første liveshow, efter de i går gik videre fra bootcamp.

(Foto: Ole Frederiksen) X Factor Videre i X Factor: Jeg har spildt 14 år i fængsel

43-årige Frank Clifforths tre-årige datter betyder meget for ham.

- Jeg har let til tårer. Især når det handler om min datter, fortæller Frank Clifforth, der i går lod følelserne få frit løb og tudende kastede sig i armene på vennen Torben Hein, da Remee havde overbragt dem den lykkelige nyhed om, at de naturligvis var én af hans tre udvalgte grupper.

Kendte X Factor-deltagers hårde fortid: Min stedfar tæskede mig bevidstløs

Datteren, der som den eneste danske pige har navnet Shine, har Frank Clifforth med sin tidligere kæreste. Og der ligger en sjov historie bag det eksotiske navn, som udtales på engelsk.

– Det er svært at finde deltagere, der kan hamle op med mig, sagde Thomas Blachman i fredagens X Factor-afsnit. Det falder ikke i god jord hos dagens  X Factor-skribent (Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR). X Factor X Factor-dommen: Blachman er et selvsmagende røvhul

- Mig og Shines mor så 'Voice' med Sharin Foo, og så troede vi, hun hed Shine, griner han og fortæller, han er glad for det smukke navn.

Den lille pige ved endnu ikke, hvor kendt hendes far er, selv om hun har set ham i fjernsynet.

- Shine synes mere, det er sejt, at Torbens dreng Mikkel var i fjernsynet til audition, hvor hun også var med. Hun forstår det ikke helt, siger Frank Clifforth.

Torben og Frank viser deres spritnye 'X Factor'-tatoveringer frem i aftenens program. De har fået tusserne, selv om de foreløbig 'kun' er nået til bootcampen.  (Foto: Bjarne Bergius Henriksen/DR) TV X Factor-Torben: Derfor bruger jeg høreapparater

8 kommentarer
Vis kommentarer