'X Factor'-Marie: Fik ekstra chance af Remee

Hun var ikke god nok for den nye 'X Factor'-dommer, Mette Lindberg, men Remee kunne alligevel ikke slippe sang-talentet Marie helt

Marie fik en ekstra chance af Remee, efter hun var blevet smidt ud af programmet af Mette Lindberg. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR)
Marie fik en ekstra chance af Remee, efter hun var blevet smidt ud af programmet af Mette Lindberg. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR)

Det skabte nærmest ramaskrig, da Mette Lindberg fravalgte det blot 15-årige sangtalent Marie ved fredagens '5 Chair Challenge' i 'X Factor'.

Efterfølgende gik seerne nærmest amok over Mette Lindbergs valg, og både Thomas Blachman og Remee tabte nærmest også kæben af overraskelse.

- Det ville undre mig meget, hvis du ikke endte med at stå i liveshowsene, sagde Remee efter Maries optræden.

X Factor-dommer Mette Lindberg tager kritikken helt roligt: Jeg står ved mit valg.(Foto: Tariq Mikkel Khan) TV X Factor-dommer i modvind på grund af Marie-gate

Nu fortæller Marie da også selv, at Remee, som står for grupperne i år, ikke var helt klar til at sige farvel til det unge naturtalent.

Det skriver Se og Hør i dagens udgave af bladet.

- Jeg var inde og indspille med søskendeparret Katinka & Sigrid, og vi havde det egentlig også rigtig godt sammen. Det var helt vildt mærkeligt, for man vidste ikke, om jeg nu igen røg ud eller gik videre, fortæller hun til Se og Hør.

Remee tager sig til hovedet - han fik det angiveligt ubehageligt over flere af deltagernes manglende talent i aftenens program (Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR). X Factor X Factor-dommen: Skabekrukken Remee

På trods af at Marie åbenlyst imponerede de to garvede 'X Factor'-dommere, valgte Remee alligevel ikke at tilføje hende til gruppen 'Katinka & Sigrid'.

- De er jo søskende, så jeg tror ikke, at mit skaterlook lige passede ind. Jeg er nok mest soloartist, så jeg var bange for, at jeg ville have ødelagt det fine, de havde sammen, fortæller teenageren til Se og Hør.

Med jobbet som X Factor-vært er Sofie Linde for alvor kommet ud i de danske stuer. (Foto: Agnete Schlichtkrull) X Factor X Factor-vært: Det var et tvangsægteskab

16 kommentarer
Vis kommentarer