X Factor-Sofie vil ikke uddybe sin holdning til terrorist-røvhullerne

Jeg er underholdningsvært og ikke talerør for politiske holdninger, erklærer hun

Vi var alle berørte, siger Sofie Linde. Foto: Mogens Flindt
Vi var alle berørte, siger Sofie Linde. Foto: Mogens Flindt

Det var med brask og bram, at den 26-årige 'X Factor'-vært, Sofie Linde, lod en seriøs finke fare af panden, da hun i forbindelse med Alex' optræden sagde:

'Jeg ved, du gerne vil hurtigt af scenen, Alex, og ned til dine forældre, der er kommet helt fra Belgien. De røvhuller fik ikke stoppet deres tur!'

Alex har boet i Belgien og hans forældre bor der stadig. Foto: Mogens Flindt
Alex har boet i Belgien og hans forældre bor der stadig. Foto: Mogens Flindt
 

Men ud over at stå ved sin udmelding, ønsker Sofie Linde dagen derpå ikke at uddybe sin holdning til det, der skete i Belgien og til den kommentar, som undslap hende.

Med jobbet som X Factor-vært er Sofie Linde for alvor kommet ud i de danske stuer. (Foto: Agnete Schlichtkrull) X Factor - 2. feb. 2016 - kl. 10:30 X Factor-vært: Det var et tvangsægteskab

- Jeg er et spontant menneske, og jeg involverer mig i mine omgivelser. Som mange ved, har Alex sine forældre i Belgien, og selv om vi hurtigt sikrede os, at de var ok oven på terrorangrebene, så var både Alex og vi andre berørte. Vi vidste jo, at de sad på tilskuerpladserne og så på deres søn, forklarer Sofie Linde.

Når der flyver noget ud af munden på en vært i en direkte udsendelse, kan det ikke trækkes tilbage. Folk har lige som hørt det, og 'X Factor'-værten er da heller ikke på nogen måde flov over det, hun fik sagt, for det kom jo fra hjertet.

(Foto: Mogens Flindt). Danske kendte - 6. feb. 2016 - kl. 21:46 X Factor-vært: Flytter snart sammen med kæresten

- Det er den måde, jeg får lov til at være vært på. Der er plads til min spontanitet. Jeg fik f.eks. også lov til at kalde Andrew for en tyr uden, at nogen løftede et øjenbryn. Den slags er heldigvis ok. Men når alt det er sagt, vil jeg ikke yderligere ind i den konflikt, der hersker. Jeg synes selvfølgelig som alle andre, at det der er sket - senest i Belgien - er forfærdeligt, men mine politiske holdninger i den forbindelse, vil jeg ikke ind på. Ikke fordi jeg er nervøs, men fordi det ikke er det, jeg skal. Jeg er underholdningsvært og ikke et talerør for politiske holdninger. Derfor står jeg ved de følelser, der kom til udtryk med min kommentar, men jeg vil ikke gå dybere ind i, hvad det handler om, erklærer hun.

Sofie Linde og Thomas Blachman er tit oppe og 'toppes' i årets X Factor. (Foto: Mogens Flindt) X Factor - 17. feb. 2016 - kl. 19:46 Blachman om X Factor-vært: 'Hun har fået snor nok'

68 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere