X Factor-stjerne: Bliver allerede omringet af piger

Allerede inden live-shows'ene er gået i gang bliver den 16-årige Mads Christian genkendt af piger, der vil i kontakt med ham

Hør hvad Mads Christian har at sige til de mange henvendelser fra pigerne.

Det første liveshow i årets X Factor bliver vist fredag aften. Allerede inden showet løber over skærmen har charmetrolden Mads Christian dog mærket opmærksomheden fra pigerne.

- Jeg er blevet meget genkendt. Især når jeg kører i tog. Det er akavet at sidde i toget alene, og så er der pludselig seks piger, der sætter sig overfor mig og begynder at filme mig, siger Mads Christian.

Den 16-årige X Factor-deltager får med sit charmerende udseende og moderigtige tøjstil højst sandsynligt rollen som 'teenagepigernes crush' i dette års udgave af DR's store sangkonkurrence.

Det er dog ikke noget, der bekymrer Mads Christian.

 

Se Mads Christians svar da Ekstra Bladet spurgte til interessen fra pigerne i videoen herover.

– Det er svært at finde deltagere, der kan hamle op med mig, sagde Thomas Blachman i fredagens X Factor-afsnit. Det falder ikke i god jord hos dagens  X Factor-skribent (Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR). X Factor X Factor-dommen: Blachman er et selvsmagende røvhul

- Det er da rart og sjovt, men efter Citybois, hvor det blev lidt voldsomt, og pigerne begyndte at ligge uden foran deres hus, har jeg altså lige været inde og skjule mig på krak. Det må første step, griner den kommende X Factor-stjerne.

Det er dog ikke kun på gaden og i togene, at Mads Christian har mærket den store opmærksomhed, som X Factor bærer med sig. Også på de sociale medier har der været gang i den.

- Jeg har fået sygt mange nye 'følgere'. Jeg havde 900, da jeg startede, og nu har jeg næsten 7000. Det går så hurtigt og er virkelig mærkeligt, men det er sygt fedt, fortæller Mads Christian.

- Jeg sletter dog alle de dårlige kommentarer, tilføjer han med et skævt smil.

Kendte X Factor-deltagers hårde fortid: Min stedfar tæskede mig bevidstløs

18 kommentarer
Vis kommentarer