'Gramse-sagen' når nye højder: 'Weinstein er selvmordstruet'

Krisen vil ingen ende få for film-mogulen Harvey Weinstein

Få et overblik over de mange anklager mod Weinstein, og hvordan han reagerer på dem, her. Video: The Hollywood Reporter.

Hollywood-stjernerne står i kø for at anklage Harvey Weinstein for seksuelle krænkelser og voldtægter. I kølvandet på den voksende skandale er han også blevet fyret fra det produktionsselskab, som han selv har været med til at stifte.

Onsdag morgen var oscar-vinderen på besøg hos sin datter, 22-årige Remy Weinstein, hvor de kom op og skændes. Ifølge TMZ skulle skænderiet været endt ude på gaden, hvor Harvey Weinstein skulle have råbt 'du gør det hele meget værre' efter datteren.

Harvey Weinstein forlader dattens hjem inden politiet når at dukke op. Foto: All Over
Harvey Weinstein forlader dattens hjem inden politiet når at dukke op. Foto: All Over

Kendte Harvey Weinstein: Manden bag sexskandalen i Hollywood

Det skulle være lykkedes Remy Weinstein at få Harvey Weinstein tilbage ind i huset, hvor politi og hendes private vagtselskab hurtigt dukkede op, men der skulle film-mogulen allerede have forladt hendes hjem igen.

Los Angeles politi bekræfter, at de har modtaget et opkald fra Remy Weinstein, hvor hun fortæller, at hendes far er selvmordstruet og deprimeret. TMZ skriver også, at politiet ved ankomsten til Remy Weinsteins hjem fik at vide, at der var tale om et familieskænderi, og at Harvey Weinstein ikke skulle have ytret ønske om at begå selvmord.

Politiet blev tilkaldt til Remy Weinsteins hus i Los Angeles, men deres besøg var forgæves. Foto: All Over
Politiet blev tilkaldt til Remy Weinsteins hus i Los Angeles, men deres besøg var forgæves. Foto: All Over
 

TMZ har filmet, da Harvey Weinstein sammen med en ukendt mand forlader Remy Weinsteins hus, og senere da politiet dukker efter, de var blevet tilkaldt.

22-årige Remy Weinstein er den ældste af Harvey Weinsteins fem børn. Han har de sidste 10 år været gift med designeren Georgina Chapman, med hvem han har to børn. Nu har Georgina Chapman offentligt meddelt, at hun ønsker at blive skilt fra sin skandaleramte mand.

Intl. kendte - 11. okt. 2017 - kl. 08:25 Anklaget for voldtægt og sexmisbrug: Nu skrider konen

Se også: Sex-anklaget filmmogul i vild deroute

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen