Hella Joof og Casper Christensen får nye job

Der er prominente navne på lønningslisten hos Podimo, der er en ny streamingtjeneste for podcast

Casper Christensen har en del erfaring med at lave radio - blandt andet fra 'Tæskeholdet'. Foto: Ritzau Scanpix
Casper Christensen har en del erfaring med at lave radio - blandt andet fra 'Tæskeholdet'. Foto: Ritzau Scanpix

Hun har både lavet tv, film, skrevet bøger og været fast gæst i Mads og Monopolet, men nu tager Hella Joof springet til radiomediet og skal til at lave podcast. Det skriver Mediawatch.

Den kommende streamingtjeneste Podimo har nemlig overtalt multitalentet til at indgå en aftale, der betyder, at hun skal lave programmer eksklusivt til tjenesten.

Hella Joof var ude at sejle, da der pludselig opstod en shitstorm rettet mod hende. Tariq Mikkel Khan Danske kendte I kæmpe Britta-shitstorm: - Jeg gemte mig ikke

Også komikeren Casper Christensen, duoen Third Ear og kokken Umut Sekarya har sagt ja til at få deres egne podcastserier.

- De her navne repræsenterer den tyngde og bredde, som indholdet vil have, og viser samtidig på hver deres måde et fint lille udsnit af nogle af de genrer, der vil være på Podimo, siger Nikolaj Koppel, der er indholdschef på tjenesten, ifølge Mediawatch.

Ifølge mediet vil Hella Joof stå bag to forskellige podcast.

Podimo lanceres i september.

Hella Joof har sat sit luksus sommerhus til salg. Foto: Christian Jørgensen Danske kendte Kræver millioner: Hella Joof sætter luksus-sommerhus til salg

51 kommentarer
Vis kommentarer