Hollywood-skår: Mads Mikkelsen er et geni

Selv store udenlandske filmstjerner kan blive betaget af danske Mads Mikkelsen. Britiske Theo James er i hvert fald solgt

Mads kaldes for et geni. (Arkivfoto: Francois Mori/AP).
Mads kaldes for et geni. (Arkivfoto: Francois Mori/AP).

Selvom man er en stor filmstjerne, kan man godt blive begejstret over andre skuespillere og deres præstationer.

Det gælder i hvert fald for den britiske skuespiller Theo James, der afslører, at han er helt vild med danske Mads Mikkelsen.

- Jeg elsker ham, han er et geni. Jeg bliver helt spændt af at tale om ham, siger skuespilleren til Newspaq.

30-årige Theo James har selv spillet med i flere store Hollywood-produktioner og er snart aktuel i science fiction-filmen 'Insurgent'.

TV - 23. jan. 2015 - kl. 22:32 TV: Se Mads Mikkelsen tilbage som morderisk kannibal

Han betegner sig selv som lidt af en filmørd, og derfor har han også set flere af de film, som Mads Mikkelsen spiller med i.

- Jeg så ham i "En Kongelig Affære" og 'Casino Royale'. Jeg har også set ham i "Jagten". Han er en legende, siger Theo James til Newspaq og forklarer, hvorfor han er så betaget af den danske skuespiller.

- Han er meget indelukket, men han har også et naturligt flair. Han er sej og virker meget betænksom, og han virker meget intellektuel. Der foregår meget, når man ser ham i en film, siger han.

Mads Mikkelsen bliver instrueret af Anders Thomas Jensen i 'Mænd og Høns'. (Foto: Rolf Konnow) Danske kendte - 21. jan. 2015 - kl. 12:27 Mads Mikkelsen sprang på instruktør: - Jeg tog kvælertag

Theo James har selv fået meget ros for sin rolle som 'Four' i filmen "Divergent", som 'Insurgent' er efterfølger til.

'Insurgent' får premiere 18. marts, men allerede torsdag aften blev filmen vist for et udvalgt publikum i Imperial ved den danske gallapremiere, hvor både Theo James og hans kollega Shailene Woodley var til stede.

12 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere